Volodimir Zelenski Anunta Primirea de Noi Arme Puternice pentru Armata

Volodimir Zelenski Anunta Primirea Noi Arme Puternice Armata

Volodimir Zelenski anunta ca Ucraina asteapta noi arme de ultima generatie de la partenerii sai occidentali in perioada urmatoare, presedintele tarii spunand ca saptamana viitoare ar trebui sa vina noi vesti bune din acest punct de vedere, ceea ce desigur ca e o surpriza foarte interesanta, avand in vedere criticile anterioare.

Volodimir Zelenski spune ca Ucraina asteapta momentul in care va depasi Rusia in ceea ce priveste capacitatea tehnicii militare pe care o are, iar asta deoarece arme de ultima generatie ar trebui sa ajunga pe campul de lupta, iar ele ar trebui sa fie superioare celor folosite de catre armata rusa in cadrul luptelor de pana acum.

Volodimir Zelenski a cerut in ultimele luni foarte mult ajutor din partea occidentului, iar intr-o foarte mare masura l-a si primit, insa Ucraina are nevoie de mult mai multi bani si mult mai multa tehnica militara pentru a face fata unei forte atat de puternice precum este armata rusa, care in ciuda pierderilor uriase, inca ocupa noi teritorii.

“Lucrăm în fiecare zi pentru a ne consolida apărarea. Aceasta este în primul rând o rezervă de arme. În fiecare zi ne apropiem de momentul în care armata noastră îi va depăși pe ocupanți din punct de vedere tehnologic și prin puterea de foc.

Desigur, multe depind de parteneri. Despre disponibilitatea lor de a oferi Ucrainei tot ceea ce este necesar pentru a apăra libertatea. Și aștept vești bune despre asta deja săptămâna viitoare.”