WhatsApp: Surpriza EXCLUSIVA Oferita cu Netflix pentru iPhone, Android

WhatsApp Surpriza EXCLUSIVA Netflix iPhone Android

WhatsApp are vesti grozave pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care are in centru miliarde de utilizatori din intreaga lume, dar si Netflix, cu care colaboreaza pentru o schimbare interesanta. Cei de la WhatsApp si Netflix au decis sa colaboreze pentru a le oferi fanilor Stranger Things o surpriza extrem de interesanta chiar din acest moment in propriile telefoane.

WhatsApp a decis ca ar fi timpul sa le ofere fanilor Stranger Things poisibilitatea de a se bucura de stickere speciale pentru serialul care a avut lansata acum prima parte a celui de-al partulea sezon, si ultimul al seriei care a facut furori in intreaga lume. Puteti vedea in mesajul de mai jos ce anume au pregatit WhatsApp si Netflix pentru noi toti, surprizele fiind unele foarte interesante pentru cei care vorbesc in fiecare zi in cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp: Surpriza EXCLUSIVA Oferita cu Netflix pentru iPhone, Android

WhatsApp stie foarte bine cat de multa lume este dornica sa foloseasca stickere pentru a se exprima mai usor si mai clar in cadrul conversatiilor, asa ca implementarea de pachete tematice este ceva ce vedem in mod constant de la platforma. Desigur ca in cazul Stranger Things de la Netflix exista si dorinda de a aduce mai serios in centrul atentiei serialul, mai ales ca anul viitor nu va mai exista vreun alt sezon lansat pentru fanii din toata lumea.

WhatsApp are foarte multe stickere lansate pentru oamenii din intreaga lume, iar ele sunt folosite extrem de mult, in special in tari precum India, pentru care compania americana promoveaza cel mai mult acest tip de continut in cadrul platformei. Desigur ca exista oameni din diverse colturi ale globului care folosesc cu mare interes aceste tipuri de stickere, si nu trebuie sa uitam ca ele ne fac comunicarea mult mai simpla, aproape indiferent de situatie.

WhatsApp ne permite sa instalam acest pachet de stickere special chiar acum in iPhone si Android, si ar fi bine sa profitati de tot cat inca mai este disponibila promovarea, pentru ca e posibil ca ele sa dispara destul de curand.