DIGI RCS & RDS: Anuntul OFICIAL care UIMESTE in Totalitate Romania

DIGI RCS & RDS Anuntul OFICIAL care UIMESTE Totalitate Romania

DIGI RCS & RDS este cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, si unul dintre cele mai mari din Europa, compania fiind una dintre cele mai importante de pe piata loala, dar succesul sau a depasit granitele. Unii dintre voi probabil stiati deja faptul ca DIGI RCS & RDS are afaceri in Italia si Spania de ceva vreme, iar ele au succes mare, insa in cea de-a doua tara succesul este chiar cu foarte mult peste asteptarile extrem de multor oameni in ultimul an.

DIGI RCS & RDS a reusit intre T1 2021 si T1 2022 sa dubleze numarul de clienti pe care-l are pentru serviciile de internet fix si telefonie fixa in Spania, cresterea fiind una extrem de mare pentru aceasta tara. In cazul serviciilor de internet fix, cei de la DIGI RCS & RDS si-au crescut numarul de clienti cu 130% intr-un an de zile, deci mai mult decat dublu, de la 249.000 de clienti la 576.000 de clienti, poate si multumita ofertelor cu internet de 10 Gbps.

DIGI RCS & RDS: Anuntul OFICIAL care UIMESTE in Totalitate Romania

DIGI RCS & RDS a inregistrat o crestere similara si pentru serviciile de telefonie fixa in Spania, in aceasta situatie fiind vorba despre o crestere de la 86.000 de clienti la 196.000 de clienti, o diferenta majora. In cazul serviciilor de telefonie mobila, cei de la DIGI RCS & RDS au avut o crestere procentuala mult mai mica, de doar 28.6%, dar cresterea efectiva e cea mai mare, de 726.000 de clienti, cu mult peste asteptarile multora.

DIGI RCS & RDS are parte de un succes incredibil in Spania, acolo unde furnizeaza servicii pentru nu mai putin de 4 milioane de unitati generatoare de venituri, o cifra care ne arata ca strategiile sale functioneaza si acolo. Spania este o tara cu milioane de romani, dar nu toti cei care folosesc serviciile DIGI RCS & RDS sunt din Romania, existand si foarte multi cetateni spanioli care se bucura de ele la preturi mult mai mici decat cele ale concurentei.

DIGI RCS & RDS va continua cu siguranta sa furnizeze servicii ieftine pentru spanioli in urmatorii ani, si cu siguranta vom vedea cresteri similare generate pentru companie, ele putand fi chiar si mai mari decat atat.