BCR Romania: Anuntul Oficial, este GRATUIT pentru Clientii Romani Acum

BCR Romania Anuntul Oficial GRATUIT Clientii Romani Acum

BCR Romania a publicat un anunt cu o veste extrem de buna pentru clientii din toata Romania, iar asta deoarece ne dezvaluie oficial ceea ce ne ofera gratuit daca alegem sa profitam de o promotie speciala pe care o deruleaza. Conform informatiilor care sunt disponibile in cadrul website-ului celor de la BCR Romania, daca avem un card bancar Mastercard, si il folosim pentru plati, avem sansa de a castiga una dintre cele 20 de trotinete electrice pe care le ofera.

BCR Romania a mai avut diverse parteneriate cu cei de la Mastercard de-a lungul timpului, iar asta pentru ca procesatorul de plati vrea sa convinga tot mai multa lume sa-i aleaga cardurile, iar asta vine si cu surprize precum aceste trotinete electrice. BCR Romania nu ne impune sa cumparam produse dintr-un anumit magazin, sau website, ori sa cumparam produse de o anumita valoare, ci doar sa ne folosim cardurile bancare pentru plati.

BCR Romania: Anuntul Oficial, este GRATUIT pentru Clientii Romani Acum

BCR Romania are pe website-ul sau informatii importante cu privire la modul in care putem participa la aceasta promotie speciala chiar acum, si totul e cat se poate de usor de realizat, iar asta pentru ca nu trebuie sa facem altceva decat plati. E, desigur, nevoie sa avem un card Mastercard George pentru a putea participa la aceasta promotie, deci oricare altul de la BCR Romania nu va fi suficient pentru a ne inscrie in cadrul promotiei.

BCR Romania poate sa emita carduri Mastercard de la George in oricare dintre locatiile sale din toata Romania, asa ca nu e nevoie decat sa alegeti unde vreti sa mergeti, si sa cereri emiterea unui card de acest gen chiar acum. Puteti sa folositi cardurile Mastercard pentru plati in exact acelasi mod precum cardurile VISA, cu mentiunea ca in anumite tari, in anumite magazine, unele, sau altele, vor fi acceptate pentru plati de comercianti.

BCR Romania nu e singura banca la care exista promotii de acest gen in aceasta perioada, asa ca daca aveti carduri si la alte banci, puteti sa va uitati pentru a vedea ce vel de promotii mai sunt disponibile pentru noi toti chiar acum.