Ministerul Sportului a Primit O Alocare Bugetara Mare pentru Noi Reforme

Ministerul Sportului Primit Alocare Bugetara Mare Noi Reforme

Ministerul Sportului a primit cea mai mare alocare bugetara din ultimii ani de zile pentru reformarea sistemului de sport din Romania, iar asta ne arata cat de mare este dorinta autoritatilor din Romania de a lua masuri bune pentru romanii din toata tara.

Ministerul Sportului primeste acesti bani ca parte a Strategiei Nationale pentru Sport 2021 – 2022, in cadrul acesteia importanta sportului din Romania este reconsiderata si se pune accent mai mare pe sportul scolar, cel de masa, sau cel de performanta.

“Guvernul a alocat Ministerului Sportului cel mai mare buget din ultimii ani pentru reformarea sistemului sportiv românesc.

Obiectivul principal îl reprezintă elaborarea și implementarea Strategiei Naționale pentru Sport 2021-2032, document strategic în care sportul școlar, sportul de masă și cel de performanță vor sta la baza politicii de reconsiderare a importanței sportului în România.

Ministerul Sportului are obiective prioritare: de redefinire a cadrului legislativ în domeniu, reforma finanțării instituției, digitalizarea, reformarea sistemului de specializare a antrenorilor, reorganizarea sistemului sportiv pentru sportul paralimpic, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sportive.”