CEC Bank: Anuntul Oficial al Deciziei IMPORTANTE Luate pentru TOTI Clientii

CEC Bank Anuntul Oficial Deciziei IMPORTANTE Luate TOTI Clientii

CEC Bank, una dintre cele mai mari banci din Romania, a publicat un anunt oficial care ne aduce in atentie o decizie foarte importanta care a fost luata pentru binele clientilor din toata Romania. Mai exact, cei de la CEC Bank au luat decizia de a-si redenumi aplicatia in CEC App, dar asta nu e tot, pentru ca schimbarea denumirii vine si cu alte beneficii importante pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca aplicatia a fost substantial imbunatatita acum.

CEC Bank dezvaluie pentru clientii din toata Romania faptul ca a modernizat interfata aplicatiei penru iPhone si Android, iar asta inseamna ca experienta generala de folosire a ei ar trebui sa fie mult imbunatatita. Mai mult decat atat, functionalitatile de care clientii CEC Bank au nevoie in aplicatia pentru iPhone si Android sunt cele care le permit sa administreze cat mai eficient conturile bancare pe care le au, totul de pe propriile telefoane mobile, oricand vor.

CEC Bank: Anuntul Oficial al Deciziei IMPORTANTE Luate pentru TOTI Clientii

CEC Bank explica mai jos unele dintre functiile speciale pe care aplicatia sa pentru iPhone si Android le are disponibile in momentul de fata, dar asta e doar o aprte din ceea ce ofera ea. CEC Bank a reusit sa faca o aplicatie surprinzator de moderna pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca de ceva vreme pune foarte mult accent pe a le oferi clientilor functionalitati moderne pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android din toata Romania.

CEC Bank nu este singura banca de la care vedem decizii de acest gen luate pentru clientii din Romania, insa ea tine pasul cu bancile care pana acum au avut politici ceva mai active de modernizare a aplicatiilor pentru telefoane. Ideea celor de la CEC Bank este una care merita avuta in vedere de catre clientii care-i folosesc serviciile si vor sa aiba control de la distanta pentru conturile bancare pe care le utilizeaza in viata de zi, cu zi.

CEC Bank isi distribuie aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store, iar daca sunteti interesati de ea, ar trebui sa o descarcati exclusiv de acolo in momentul de fata.