Formula 1: Anuntul Mercedes privitor la Lewis Hamilton si Sezonul 2022

Formula 1 Anuntul Mercedes Lewis Hamilton Sezonul 2022

Formula 1 continua in cursul urmatoarei perioade cu noi curse, iar Lewis Hamilton este extrem de dornic sa castige mai multe puncte in comparatie cu ceea ce a reusit sa obtina pana in momentul de fata. Chiar daca pana acum Lewis Hamilton nu a avut parte de succesul pe care il astepta, seful echipei de Formula 1 de la Mercedes spune ca el are nevoie doar de putin noroc pentru a-si ajunge din urma colegul, George Russell, in cursele urmatoare ale sezonului.

Formula 1 va continua pe 12 iunie cu Grand Prix-ul din Azerbaidjan, iar Lewis Hamilton va incerca mai mult ca sigur sa obtina o pozitionare mult mai buna decat cele din ultimele curse la care a participat. George Russell a avut pozitionari mai bune decat Lewis Hamilton in toate cursele care au avut loc in ultimele luni in actualul sezon de Formula 1, insa seful echipei de la Mercedes crede ca exista loc de imbunatatiri majore in cursul urmatoarelor saptamani pentru ambii piloti.

Lewis Hamilton lucreaza de ceva vreme cu Mercedes pentru a imbunatati masina de Formula 1 pe care echipa germana o are, iar reusitele sale de pana acum dau sperante ca lucrurile se vor imbunatati serios. Toto Wolff spune ca o colaborare mai stransa intre Lewis Hamilton si George Russell poate aduce mai multe victorii in cursele de Formula 1 pentru echipa Mercedes, dar desigur ca se incaerca si implementarea mai multor imbunatatiri pentru masini.

“Nu, cred că când te uiți la vrăjile proaste pe care le-a avut Lewis, vreau să spun, uită-te la cursă: blocat din nou. Contact cu Esteban [Ocon], blocat în spatele lui Fernando [Alonso], steag roșu în calificări, și cred că pendulul se va oscila. Așa că [odată ce] aceste situații ghinioniste se opresc cu Lewis, sunt foarte mult în același ritm. [În timpul] unei practici, unul conduce și apoi celălalt. Și asta este grozav. De asemenea, lucrează împreună pentru a ne îndrepta mașina, pentru că trebuie să ne îndreptăm mașina.”

Formula 1 este o competitie extrem de dura, iar liderul echipei Mercedes spune ca locul 3 pe care il ocupa echipa in momentul de fata este cel pe care il merita, dar nu si cel pe care il doreste. Desigur ca pentru a depasi acest moment este nevoie ca inginerii Mercedes sa faca imbunatatiri majore pentru masina, iar Lewis Hamilton sa reuseasca sa o exploateze total in urmatoarele curse de Formula 1 in care va participa alaturi de coechipierul sau.

Lewis Hamilton are parte de un sezon foarte prost, chiar in anul in care dorea sa-si ia revansa pentru inrangerea anului anterior, si sa castige al optulea titlu de campion din competitie.