Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Notificare Oficiala, ce NU Stiau Multi Clienti

Raiffeisen Bank IMPORTANTA Notificare Oficiala NU Stiau Multi Clienti

Raiffeisen Bank le transmite tuturor clientilor din Romania, sau celor care vor sa-i devina clienti, o informare extrem de serioasa pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere in aceasta perioada, iar asta deoarece ne aduce in atentie un beneficiu major. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ne spun ca daca suntem interesati sa luam foarte rapid un credit, o putem face direct din cadrul aplicatiei Smart Mobile, disponibila pentru iPhone si Android.

Raiffeisen Bank a publicat o informare direct pe pagina de pe reteaua de socializare Facebook, iar mai jos puteti vedea ceea ce ne transmite banca in legatura cu acest proces de a lua un credit, totul mult mai rapid decat in mod normal. Raiffeisen Bank spune ca ofera si 0.5% reducere pentru dobanda de care beneficiem daca luam un credit de acest gen, astfel ca vorbim doar despre vesti bune cand luam in calcul aceasta oferta speciala.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Notificare Oficiala, ce NU Stiau Multi Clienti

Raiffeisen Bank spune ca in doar 10 minute putem obtine un credit de la ea, ceea ce reprezinta un foarte mare avantaj pentru foarte multa lume, vestile fiind excelente pentru oricare dintre romanii care in aceasta perioada ar dori sa obtina unul. Doar creditele de nevoi personale pot fi oferite de catre cei de la Raiffeisen Bank pentru romanii din toata tara in acest mod, asa ca vorbim despre o decizie extrem de interesanta care ne este dezvaluita.

Raiffeisen Bank a implementat in aplicatia Smart Mobile pentru iPhone si Android optiunea de a lua un credit de nevoi personale in acest mod, insa desigur ca trebuie sa fie indeplinite o serie de conditii pentru ca el sa fie acordat in doar 10 minute. Acest beneficiu este disponibil exclusiv pentru clientii Raiffeisen Bank din Romania, nu si pentru cei care nu sunt clienti, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru in momentul de fata in tara noastra.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe promotii foarte interesante, asa ca trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la toate pentru a sti exact ceea ce trebie sa faceti inainte de a incerca sa obtineti un credit de acest gen de la banca.