LIDL Romania: Este GRATUIT Acum pentru Oricare dintre Clientii Romani

LIDL Romania GRATUIT Acum Oricare Clientii Romani

LIDL Romania a facut „anuntul cel mare” printr-o informare noua pe care a publicat-o pentru clientii din toata tara, iar asta deoarece dezvaluie in mod oficial ceea ce da gratuit pentru oricare dintre romanii care cumpara produse din magazinele sale. Ca parte a show-ului Chef Mat, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor, in cadrul unei promotii dedicate, posibilitatea de a castiga un gratar electric, sau vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare.

LIDL Romania vorbeste in cadrul mesajului de mai jos despre cel de-al treilea episod al seriei prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga toate aceste premii, ei trebuind sa cumpere cel putin unul dintre cele trei ingrediente secrete. Achizitia trebuie facuta impreuna cu alte produse, pe un bon de cumparaturi care are valoarea de minim 70 de LEI, astfel LIDL Romania ne va oferi posibilitatea de a participa la promotia sa.

LIDL Romania: Este GRATUIT Acum pentru Oricare dintre Clientii Romani

LIDL Romania ofera 1 gratar electric De’Longhi impreuna cu 5 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa participe la aceasta promotie speciala, deci exista motive foarte bune sa nu o ratati acum. Dupa ce achizitionati produsele in valoare de minim 70 de LEI, printre care sa se regaseasca si un ingredient secret din episodul al treilea al show-ului Chef Mat, trebuie sa inscrieti acel bon pe website-ul LIDL.

LIDL Romania spune ca daca nu urmam acest pas, atunci inscrierea noastra in cadrul promotiei nu va fi validata, astfel ca nu vom avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt puse la dispozitia noastra de companie in cadrul acestei promotii. Dupa cum puteti vedea, LIDL Romania are in aceasta perioada si o gama speciala de produse dintre care putem alege pentru a face achizitii in minmul celor 70 de LEI si a putea participa la promotie.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca vreti sa participati la ea, puteti sa o faceti fara probleme, respectand desigur si regulamentul creat de catre companie.