Kaufland: Decizia Colosala, ce da GRATUIT pentru Romani de Astazi

Kaufland Decizia Colosala GRATUIT Romani Astazi

Kaufland a anuntat in mod oficial o decizie colosala pe care a luat-o pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca a hotarat sa ofere gratuit ceva de care oricare dintre Romani se va putea bucura in perioada urmatoare, oriunde in tara. Cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor 3.500 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, insa nu doar o singura data, ci o data la 2 saptamani, pentru o anumita perioada de timp, o decizie extrem de buna.

Kaufland vine cu aceasta promotie speciala in contextul in care foarte multi romani au oricum nevoie de vesti bune de acest gen in aceasta perioada in care preturile alimentelor au crescut foarte mult in tara noastra, din pacate. Kaufland stie foarte bine acest lucru, asa ca incearca sa aiba grija de romanii care cumpara din magazinele sale, si le ofera posibilitatea de a castiga premii pe masura asteptarilor.

Kaufland: Decizia Colosala, ce da GRATUIT pentru Romani de Astazi

Kaufland ne ofera aceste 3.500 de vouchere la finalul fiecarei perioade de valabilitate, asa ca nu trebuie decat sa cumparam produse din magazinele sale, insa nu uitati ca va trebuie si un Kaufland Card pentru ca totul sa fie valabil. Kaufland impune obligatia de a folosi un Kaufland Card pentru cumparaturi ca o conditie de validitate a inscrierii pe care o poate face oricare dintre clientii din tara noastra acum.

Kaufland explica in cadrul regulamentului acestei promotii ca trebuie sa cumpere cel putin o data pe saptamana, in cursul a 2 saptamani consecutive, produsele pe care lantul de hypermarket-uri le vinde, iar asa vor fi inscrisi automat in concurs. Trebuie deasemenea sa cumparati produse care au valoare minima de 50 de LEI, altfel inscrierea voastra nu va fi validata, deci e bine sa fiti constienti inclusiv de acest lucru pentru a fi inscrisi automat in promotie.

Kaufland desfasoara aceasta promotie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca nu trebuie decat sa va orientati dupa ceea ce va intereseaza pentru a fi siguri ca nu ratati vreo oferta excelenta in aceasta perioada.