Netflix: Anunturile OFICIALE ale Filmelor si Serialelor foarte IMPORTANTE (VIDEO)

Netflix a dezvaluit in mod oficial o serie de surprize extrem de mari in cadrul Geeked Week, care este in plina desfasurare in momentul de fata, iar asta pentru ca a publicat o serie de noi trailere si informatii cu privire la cateva titluri extrem de asteptate. Mai sus puteti vedea primul trailer pentru Wednesday Addams, un nou titlu care este asteptat de catre extrem de multa lume in aceasta perioada, iar prezentarea ne mai sus ne arata si de ce.

Netflix vrea sa profite de pe urma foarte celebrei povesti a Familiei Addams, asa ca a decis sa faca un nou serial care o are in centru pe Jenna Ortega, o actrita care a crescut in popularitate in ultimii ani, fiind cunoscuta de catre multi din seria Scream. Chiar daca acest trailer nu ne arata prea multe din actiunea care va fi disponibila in cadrul acestui titlu, el ne dezvaluie totusi cum va arata Ortega in rolul lui Wednesday Addams.

Netflix: Anunturile OFICIALE ale Filmelor si Serialelor foarte IMPORTANTE (VIDEO)

Netflix a publicat deasemenea un nou trailer pentru The Umbrella Academy, mai exact cel de-al treilea sezon al seriei pe care compania americana l-a produs pentru fanii din intreaga lume, si puteti vedea ca exista destule titluri interesante. Inclusiv Hotelul Obsidian apare in trailerul de mai jos, cei de la Netflix incercand sa le arate oamenilor din intreaga lume cat mai multe dintre surprizele care ii asteapta in cadrul urmatoarei serii.

Netflix a publicat un trailer si pentru un alt titlu extrem de interesant, si asteptat de catre foarte multa lume, The Sandman, acesta aratandu-ne mai jos cate putin din ceea ce va fi disponibil in mod oficial pentru noi toti. Netflix a anuntat deasemenea faptul ca acest titlu va fi disponibil incepand cu data de 5 august in cadrul platformei de streaming video la cerere, ceva ce desigur ca va bucura foarte multa lume, in final.

Netflix mai are si alte surprize extrem de interesanate pregatite pentru abonatii sai din intreaga lume, iar toate vor fi dezvaluite in cadrul Geeked Wekk, care inca se desfasoara in cursul acestor zile.