WhatsApp: Noi Schimbari in SECRET, ce Aduce pe iPhone, Android

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Aduce iPhone Android

WhatsApp face in secret noi schimbari pentru aplicatia oferita pentru iPhone si Android, acestea avand menirea de a le aduce oamenilor ceva care nu a mai fost oferit pana acum, dar ceva care poate fi extrem de benefic pentru multi. Vorbim despre o decizie a celor de la WhatsApp de a le oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a vedea statusurile noi ale altor persoane direct in lista de conversatii din cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta modificare importanta pentru iPhone si Android, iar ea urmeaza sa ne fie oferita foarte curand, o prima imagine aratandu-ne cum anume a fost gandit totul pentru noi. Ideea de a vedea in lista de conversatii statusurile persoanelor cu care discutam in fiecare zi este o schimbare foarte buna pe care WhatsApp o face, astfel ca vorbim despre o decizie care va fi pusa in aplicare destul de curand.

WhatsApp: Noi Schimbari in SECRET, ce Aduce pe iPhone, Android

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Aduce iPhone Android conversatii

WhatsApp implementeaza aceasta modificare majora acum pentru ca exista foarte multi oameni care folosesc in continuare statusurile pentru a arata lumii intregi o varietate de evenimente din vietile lor, functia fiind folosita de sute de milioane de persoane. Tocmai acest nivel foarte ridicat de utilizare in cadrul aplicatiei WhatsApp a dus la decizia implementarii acestei functii, ea fiind testata acum in telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp stie foarte bine cat de utile sunt functiile de acest gen pentru oamenii din intreaga lume, astfel ca decizia de implementare a lor este luata foarte usor din moment ce oamenii cer unele dintre aceste schimbari de foarte multa vreme. WhatsApp lucreaza la aceasta modificare inca de acum cateva luni, insa pana acum a evitat sa o implementeze in mod oficial, dar iata ca lucrurile se schimba in bine, in final, pentru telefoanele iPhone si Android.

WhatsApp nu a dezvaluit deocamdata cand anume intentioneaza sa ofere totul in mod oficial pentru utilizatori, insa ne putem astepta ca modificarea sa devina disponibila in cursul urmatoarelor saptamani printr-o actualizare oficiala lansata in aplicatie.