CEC Bank: Informare de URGENTA pentru Clienti cu o AVERTIZARE Serioasa

CEC Bank Informare URGENTA Clienti AVERTIZARE Serioasa

CEC Bank le-a transmis clientilor din toata Romania o informare de urgenta cu o noua avertizare despre care ar trebui sa stie oricare dintre ei, iar asta pentru ca se vorbeste din nou despre o problema extrem de serioasa. CEC Bank le readuce in atentie clientilor din toata Romania problema majora a atacurilor de tip phishing, iar acum se concentreaza pe unul anume, cel care este centrat pe falsele castiguri la Loto.

CEC Bank prezinta mai jos un mesaj in teorie pare sa le spuna romanilor ca au castigat un premiu la Loto, dar care in realitate este nimic mai mult decat o pacaleala menita sa le fure acestora datele personale. Puteti vedea si din felul in care este facut mesajul de mai jos ca el este gandit pentru a le lua datele oamenilor pentru ca acestea sa poata fi mai apoi folosite si pentru a le fura banii, totul fara ca ei sa stie.

CEC Bank: Informare de URGENTA pentru Clienti cu o AVERTIZARE Serioasa

CEC Bank are, din pacate, o experienta destul de mare cu problemele de acest gen, iar asta pentru ca de-a lungul timpului foarte multi romani au fost pacaliti prin metode de acest gen, iar asta fara ca ei sa stie ce se intampla. Atacurile de tip phishing care au in centru falsele castiguri la loto sunt foarte raspandite, din pacate, iar asta pentru ca oamenii sunt foarte usor de pacalit prin intermediul lor, iar CEC Bank stie acest lucru foarte bine.

CEC Bank le spune clientilor sa fie extrem de vigilenti cand primesc mesaje de acest gen, si sa nu cada in “plasa” lor, spunandu-le ca solutia cea mai buna este sa blocheze numarul de pe care au primit acel mesaj, si sa nu-si ofere datele personale. Cele mai importante dintre toate sunt datele cardurilor, care nu ar trebui vreodata sa fie furnizate hackerilor pentru ca exista un foarte mare risc ca ele sa fie folosite pentru furturile de bani.

CEC Bank are si pe website-ul sau informatii cu privire la aceste pericole foarte mari care exista pentru clienti, asa ca trebuie sa fiti mereu vigilenti si sa incercati sa nu va lasati pacaliti de persoanele care vor sa va faca rau.