DACIA: IMPORTANTA Notificare OFICIALA pentru MILIOANE dintre Romani

DACIA IMPORTANTA Notificare OFICIALA MILIOANE Romani

DACIA le transmite un anunt foarte important milioanelor de romani din intreaga tara, unul care este destul de surprinzator pentru cei care cunosc brand-ul romanesc, iar asta deoarece compania vorbeste despre posibilitatea montarii unei oglinzi retrovizoare cu camera video. Vorbim despre o oglinda retrovizoare de la DACIA care este capabila sa inregistreze tot ceea ce se intampla in trafic, totul fara a avea vreo alta camera montata pe masina voastra.

DACIA a creat acest accesoriu special pentru toti oamenii care vor sa aiba un asemenea dispozitiv pe masina, dar nu vor sa-si cumpere altul separat care sa fie prins de geam, mai ales ca totul poate fi integrat direct cu software-ul masinii. Aceasta dotare poate fi comandata impreuna cu o masina noua de la DACIA, dar in acelasi timp poate fi montata separat de catre clienti in oricare dintre reprezentantele care vand masinile brand-ului.

DACIA: IMPORTANTA Notificare OFICIALA pentru MILIOANE dintre Romani

DACIA are o pagina speciala pe website-ul sau in cadrul careia ne ofera posibilitatea de a comanda montarea unei asemenea dotari pe o masina pe care o avem deja, astfel ca ea nu este limitata exclusiv la modelele noi de masini. Pretul variaza in functie de ceea ce doriti pentru masina voastra, cei de la DACIA avand pe website mai multe informatii cu privire la ceea ce poate fi comandat, insa doar cu o vizita intr-un service in care se poate face inlocuirea oglinzii actuale.

DACIA ofera aceasta optiune in contrast cu multi alti producatori de automobile care nu au disponibile dotari de acest gen pentru masinile lor, unele dintre ele fiind chiar mult mai scumpe decat cele pe care compania romaneasca le vinde. In ciuda acestui lucru, iata ca de la ea putem primi ceea ce avem nevoie, astfel ca trebuie doar sa ne uitam pe website-ul celor de la DACIA si sa alegem cand vrem sa fie montata dotarea.

DACIA este unul dintre putinii producatori de automobile care ofera o asemenea optiune pentru clienti, asa ca e important sa stiti acest lucru daca sunteti dornici sa cautati la altul sa beneficiati de una similara.