Guvernul Romaniei: Anuntul Important Privind Sustenabilitatea in Perioada Razboiului

Guvernul Romaniei Anuntul Important Sustenabilitatea Perioada Razboiului

Asigurarea sustenabilitatii in aceasta perioada in care razboiul din Ucraina reprezinta o mare problema pentru intreaga lume reprezinta una dintre provocarile extrem de importante pe care Guvernul Romaniei le are, iar mai jos reprezentantii sai vorbesc despre intreaga situatie prin care trece tara noastra acum.

“Datoria noastră este să asigurăm sustenabilitate în această perioadă de suprapunere a situațiilor de criză și măsurile necesare la nivel guvernamental pentru menținerea echilibrului economic, susținerea creșterii economice și protejarea cetățenilor, îndeosebi a cetățenilor vulnerabili.

Cele șase luni de mandat au demonstrat că am reușit să protejăm locurile de muncă, să asigurăm cadrul necesar pentru investiții și creștere economică. La nivelul guvernului, vom lua măsuri, în funcție de evoluția situației, așa cum ne-am asumat în pachetele de măsuri ”Sprijin pentru România”. 

Membrii Cabinetului şi aparatele tehnice din ministere trebuie să continue să se concentreze pe derularea fiecărei etape din PNRR, precum și pe cele două cadre multianuale. Sunt trei programe complementare care sprijină întreg efortul guvernamental de realizare a reformelor, de modernizare a României și, desigur, de creștere a investițiilor.”