LIDL Romania: OFICIAL, este GRATUIT pentru Clientii din TOATA Romania!

LIDL Romania OFICIAL GRATUIT Clientii TOATA Romania!

LIDL Romania ii surprinde total pe clientii sai din toata tara in momentul de fata dupa ce a anuntat in mod oficial ce ofera gratuit pentru noi, o decizie pe care cu siguranta foarte multa lume o va aprecia in aceasta perioada. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o serie de premii grozave daca decid sa cumpere produsele pe care Eridanous le distribuie in toate magazinele sale.

LIDL Romania spune ca pentru a putea participa la aceasta promotie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata este nevoie sa cumpara produse in valoare de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale. Printre aceste produse trebuie sa se regaseasca inclusiv unui de la Eridanous, iar abia dupa ce indeplinim aceasta conditie importanta pe care LIDL Romania o impune putem sa ne inscriem pentru a participa la promotie.

LIDL Romania: OFICIAL, este GRATUIT pentru Clientii din TOATA Romania!

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor in mod gratuit 5 aparate de inghetata, 1 frigider Fram, dar si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare cu care putem cumpara orice fel de produse din oricare dintre magazinele sale. Promotia pe care LIDL Romania o desfasoara este una extrem de interesanta, iar asta in conditiile in care desfasoara in mod constnat promotii de acest gen, si cu premii extrem de interesante de care putem profita.

LIDL Romania deruleaza acest concurs in toata Romania pentru clientii sai, iar pentru a putea participa nu trebuie sa indeplinim vreo conditie speciala dincolo de a cumpara produse din magazinele sale, si de a avea inclusiv unele de la Eridanous. Practic, exista conditii foarte simple de participare pe care trebuie sa le indeplinim in momentul de fata, iar oricand putem profita de aceasta situatie pentru a ne bucura de promotie.

LIDL Romania desfasoara toata aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti dornici sa castigati oricare dintre premii, ar fi bine sa va inscrieti in cadrul ei chiar in momentul de fata.