BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce Ofera GRATUIT Clientilor Zilele Acestea

BANCA Transilvania Decizia Oficiala Ofera GRATUIT Clientilor Zilele Acestea

BANCA Transilvania ii informeaza astazi in mod oficial pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o decizie pe care a luat-o pentru ei, iar asta deoarece in urmatoarele zile le ofera posibilitatea de a primi gratuit ceva de care se vor putea bucura oricare dintre ei. BANCA Transilvania organizeaza o noua promotie speciala care are in centru BT Pay, iar cu aceasta ocazie le ofera clientilor posibilitatea de a castiga un smartwatch Fitbit.

BANCA Transilvania vorbeste in mesajul de mai jos despre decizia pe care a luat-o, iar asta pentru ca le cer romanilor sa fie mai “sportivi”, iar drept premiu le ofera un smartwatch Fitbit, dar asta numai daca se indeplinesc conditiile de participare la promotie. Dupa cum puteti vedea mai jos, BANCA Transilvania le cere clientilor din Romania sa faca 70.000 de pasti in perioada 9 – 12, sa-i inregistreze prin BT Pay, si vor avea ocazia de a castiga un smartwatch Fitbit.

BANCA Transilvania: Decizia Oficiala, ce Ofera GRATUIT Clientilor Zilele Acestea

BANCA Transilvania a implementat in cadrul aplicatiei BT Pay optiunea de a monitoriza pasii pe care-i facem in fiecare zi, daca avem Apple Health, sau Google Health, iar in baza inregitrarilor ne putem inscrie si la acest concurs special. Un singur smartwatch Fitbit este oferit de catre cei de la BANCA Transilvania pentru clientii din toata Romania, astfel ca trebuie, probabil, sa faceti cu mult peste cei 70.000 de pasi ceruti pentru a avea o sansa de castig.

BANCA Transilvania nu e la prima promotie de acest gen, sustinand si in trecut miscarea prin promotii similare, asa ca vorbim doar despre o continuare a acestei politici pe care banca o duce pentru clientii din toata tara. Desigur ca in trecut BANCA Transilvania a oferit premii mult mai consistente pentru clientii care au fost dornici sa faca mai multa miscare, insa nici ceea ce ofera acum nu trebuie trecut cu vederea in vreun fel.

BANCA Transilvania desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca doriti sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca este in plina desfasurare in tara noastra.