Formula 1: Anuntul lui Lewis Hamilton despre Brad Pitt care a Surprins Fanii

Formula 1 Anuntul Lewis Hamilton Brad Pitt Surprins Fanii

Formula 1 are un star important in momentul de fata, iar numele sau este Lewis Hamilton, el nereusind sa castige foarte multe curse in acest sezon, insa cu toate acestea, ramane unul dintre cei mai importanti piloti din cadrul competitiei. Lasand la o parte insuccesele pe care le inregistreaza Lewis Hamilton in Formula 1 acum, pilotul britanic a confirmat in mod oficial faptul ca lucreaza impreuna cu Brad Pitt la un film despre competitia atat de populara.

Lewis Hamilton a confirmat pentru presa britanica faptul ca Brad Pitt este implicat intr-un film despre Formula 1 care este produs de catre Apple TV+, deci vorbim cel mai probabil despre o productie foarte importanta. Formula 1 a confirmat faptul ca a inceput deja sa lucreze cu Brad Pitt la noua productie pentru Apple TV+, astfel ca vorbim despre un proiect care se desfasoara in paralel cu acest sezon de Formula 1 in care victoriile ii lipsesc cu desavarsire.

Formula 1: Anuntul lui Lewis Hamilton despre Brad Pitt care a Surprins Fanii

Formula 1 a avut foarte mare succes in cadrul Netflix, acolo unde o serie impartita pe mai multe sezoane a fost creata de catre compania americana, iar acum Apple TV+ vrea sa profite atat de popularitatea competitiei, cat si de cea a lui Lewis Hamilton. Britanicul a afirmat ca lucreaza cu Brad Pitt la scenariul care va sta la baza productiei care este facuta pentru Apple TV+, fara a oferi totusi detalii de vreun fel in legatura cu povestea creata pana acum.

Brad Pitt ar putea fi unul dintre protagonistii filmului, daca nu va fi implicat doar pe partea de productie, insa Lewis Hamilton nu a dat de inteles ca se va implica prea mult ca actor in cursul filmarilor care vor avea loc. Britanicul a spus totusi ca va fi nevoie de piloti de Formula 1 care sa fie parte din scenele care vor fi create, insa dincolo de aceste detalii nu a oferit altele cu privire la ceea ce va aduce aceasta productie de la Apple TV+

Formula 1 va continua in acest weekend cu Marele Premiu al Azerbaidjan-ului, iar asteptarile sunt foarte mari in ceea ce-l priveste pe Lewis Hamilton, care inca nu a castigat vreo cursa in acest sezon.