DACIA Duster: Mesajul Oficial cu care Atrage ATENTIA Multor Romani

DACIA Duster Mesajul Oficial Atrage ATENTIA Multor Romani

DACIA Duster a publicat un nou mesaj foarte important cu care atrage atentia tuturor romanilor din intreaga tara cu privire la SUV-ul pe care il vinde, iar asta deoarece a decis sa le vorbeasca oamenilor despre un accesoriu foarte interesant. Vorbim despre binecunoscuta “coada de rechin” pe care o stim de la modelele de masini BMW, dar care poate fi montata inclusiv pe DACIA Duster ca si accesoriu suplimentar in reprezentantele din toata tara.

DACIA Duster a publicat mesajul de mai jos in care le spune romanilor din intreaga tara ca au posibilitatea de a profita de aceasta optiune, daca sunt intr-adevar dornici de acest lucru, iar vestea in sine este una extrem de interesanta. Puteti vedea mai jos cum arata “coada de rechin” pe care modelele DACIA Duster vandute in Romania, sau in alte tari, o pot avea, ea putand fi montata in reprezentantele din toata tara destul de rapid de catre romani.

DACIA Duster: Mesajul Oficial cu care Atrage ATENTIA Multor Romani

DACIA Duster are o multitudine de accesorii care pot fi montate de catre clienti, daca sunt intr-adevar dornici de acest lucru, asa ca nu trebuie decat sa mergeti in oricare dintre reprezentantele din tara pentru a cere montarea efectiva. Desigur ca va trebui sa platiti pentru acest serviciu in momentul in care mergeti in reprezentante, dar acest lucru nu e tocmai o surpriza foarte mare pentru destul de multa lume, dupa cum prea bine stiti si voi.

DACIA Duster este oferita de catre cei de la DACIA cu noi accesorii special pentru clientii care vor sa-si personalizeze cat mai mult masina pe care o conduc, un lucru cat se poate de normal, mai ales ca modelul in sine este unul vechi. Trebuie sa va uitati cu mare atentie la toate accesoriile pe care DACIA Duster le are disponibile inainte de a va decide ce vreti sa montati pe masina, iar asta pentru a nu gasi ceva interesant dupa ce ati plasat o comanda de modificari.

DACIA Duster are doate aceste dotari speciale listate chiar pe website-ul producatorului, asa ca daca sunteti interesati de ceva, nu trebuie decat sa mergeti acolo si sa vedeti ce anume v-ati putea cumpara chiar acum.