Google Chrome: ALERTA Pentru Milioane de Oameni, Malware-ul Descoperit

Google Chrome ALERTA Milioane Oameni Malware Descoperit

Google Chrome, cel mai folosit browser in intreaga lume, este in centrul unei foarte importante atentionari care vizeaza sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar asta deoarece in momentul de fata un malware periculos se raspandeste in randul utilizatorilor browserului. Google Chrome este un mod constant actualizat de catre compania Google pentru a le oferi oamenilor cele mai bune actualizari de securitate disponibile si siguranta navigarii pe internet.

Google Chrome are descoperit acum un nou tip de malware numit Emotet, pentru acesta avand si o actualizare de securitate disponibila acum, iar daca folositi browserul, ar fi bine sa o instalati cat se poate de repede pentru a beneficia de securitate sporita. Emotet este un malware care a fost gandit pentru a fura datele cardurilor de credit pe care utilizatorii Google Chrome le salveaza in browsere pentru a face cumparaturi online mult mai simplu, la nevoie.

Google Chrome: ALERTA Pentru Milioane de Oameni, Malware-ul Descoperit

Google Chrome ofera aceasta functionalitate de ceva vreme pentru utilizatorii din intreaga lume, ideea din spatele ei fiind una buna, dar din pacate, iata ca exista si malware de acest gen care poate infecta foarte rapid telefoanele mobile. Malware-ul se foloseste si de faptul ca Google Chrome stocheaza anumite date legate de cardurile bancare in format cleartext, impreuna cu alte cookie-uri legate de achizitiile care sunt facute.

Google Chrome este gandit ca un browser care ar trebui sa ofere siguranta ridicata in momentul utilizarii sale pentru achizitii pe internet, insa trebuie sa fim si vigilenti in ceea ce priveste aceste tipuri de malware de care suntem vizati. Cei de la Google incearca in mod constant sa le ofere oamenilor posibilitatea de a isi actualiza browserul pentru a beneficia de protectie cand fac cumparaturi online, si nu numai, dar desigur ca trebuie sa ne protejam si singuri, in final.

Google Chrome poate fi descarcat direct de la compania Google, fiind folosit in diverse tari din intreaga lume de peste 200 de milioane de persoane, cu o baza de utilizatori care este in continua crestere in fiecare an.