BRD Romania: Notificare IMPORTANTA a Clientilor, ce Pot Face de Acum

BRD Romania Notificare IMPORTANTA Clientilor Pot Face Acum

BRD Romania ii notifica pe clientii sai din toata Romania in legatura cu o noua masura pe care a luat-o, si care are efect asupra lor in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre decizia de a actualiza aplicatia YOU BRD si de a implementa o schimare buna. Mai exact, WhatsApp le spune romanilor din toata tara despre faptul ca a implementat in cadrul aplicatiei sale posibilitatea ca inclusiv tinerii cu varste de sub 18 ani sa o foloseasca acum.

BRD Romania stie prea bine ca exista unii parinti care au facut conturi pentru copiii loc in cadrul platformei de mobile banking pentru a le oferi acces la bani, astfel ca decizia de a implementa o schimbare de acest gen in aplicatie este una foarte buna. Numai copiii cu varste cuprinse intre 14 – 18 ani pot accesa informatiile din cadrul aplicatiei YOU BRD, astfel ca toti cei care au o varsta mai mare nu o vor putea utiliza in momentul de fata.

BRD Romania: Notificare IMPORTANTA a Clientilor, ce Pot Face de Acum

BRD Romania a creat aplicatia YOU BRD pentru a le oferi utilizatorilor o experienta mult mai buna de utilizare a platformei, iar asta in conditiile in care aplicatia este actualizata in mod constant pentru a le oferi oamenilor cea mai buna experienta posibila. Aplicatia YOU BRD este disponibila de ceva vreme pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga Romanie in aceasta perioada, ea putand fi descarcata din magazinele de aplicatii App Store si Google Play Store chiar acum.

BRD Romania actualizeaza in mod constant aplicatia  YOU BRD pentru a ne oferi posibilitatea de a ne bucura doar de cele mai bune experiente posibile, astfel ca e bine sa o actualizam de fiecare data cand o noua versiune este disponibila. Banca ne recomanda sa instalam aplicatia doar prin intermediul App Store si Google Play Store, iar asta deoarece doar de de acolo putem fi siguri ca instalam aplicatia fara sa fie infectata cu malware si sa ne puna conturile in pericol.

BRD Romania va mai lansa actualizari pentru aplicatia sa in viitorul nu foarte indepartat, asa ca trebuie doar sa avem rabdare ca ele sa ne fie oferite de catre banca romaneasca cand vor fi suficient de bine pregatite pentru asta.