WhatsApp: Doua Modificari IMPORTANTE pentru Telefoane si PC-uri

WhatsApp Doua Modificari IMPORTANTE Telefoane PC

WhatsApp face doua schimbari pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, ele trebuind sa fie cunoscute oamenilor pentru a sti exact ce se intampla cu aplicatia, mai ales ca vorbim despre masuri menite sa faca utilizarea mai buna. WhatsApp face modificarile pentru telefoanele Android, dar si pentru calculatoarele care au instalata versiunea pentru Windows a aplicatiei, deci mai multa lume se va putea bucura de aceste modificari in curand.

WhatsApp face in primul rand o modificare pentru telefoanele cu sistem de operare Android, deocamdata, iar in viitor si pentru iPhone, care va oferi posibilitatea de a edea un sticker nou pentru locatia pe care o avem pe harta. Ideea este un de a face o “cosmetizare” in cadrul aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone si Android, deci din punct de vedere utilitar nu este vorba despre vreo modificare importanta pe care o vom vedea noi.

WhatsApp Doua Modificari IMPORTANTE Telefoane PC locatie

WhatsApp: Doua Modificari IMPORTANTE pentru Telefoane si PC-uri

WhatsApp face o alta modificare ceva mai utila pentru aplicatia dedicata Windows, iar asta pentru ca acolo implementeaza posibilitatea de a grupa mai multe poze si clipuri video in albume, ceva ce nu a fost oferit pana in momentul de fata pentru noi. Aceasta functie exista in telefoanele iPhone si Android de foarte multa vreme, iar cei de la WhatsApp vor sa o aduca inclusiv in calculatoare pentru a le oferi utilizatorilor beneficii suplimentare pentru folosirea ei.

WhatsApp Doua Modificari IMPORTANTE Telefoane PC albume automate

WhatsApp testeaza aceste doua schimbari in versiuni beta ale aplicatiilor pentru telefoane si PC-uri, astfel ca deocamdata nu sunt disponibile in mod public pentru oricine ar putea fi dornic sa le incerce in propriul dispozitiv. Asta nu e tocmai ceva neobisnuit, iar asta pentru ca in general schimbarile importante sunt intai testate in versiuni beta ale aplicatiilor, si abia apoi sunt lansate in cea publica, abia atunci cand se considera ca sunt suficient de bine pregatite.

WhatsApp mai are si alte modificari importante pregatite pentru lansare in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi disponibil pentru noi, si cat vom mai avea de asteptat pana cand se va intampla acest lucru.