LIDL Romania: Ce Masina Ofera GRATUIT Oricaror Clienti Romani Acum

LIDL Romania Masina Ofera GRATUIT Oricaror Clienti Romani Acum

LIDL Romania ii notifica pe toti clientii din Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o de a le da gratuit o masina, impreuna cu alte premii speciale, care sunt disponibile chiar din momentul de fata in oricare dintre magazinele din tara. Vorbim despre o promotie speciala pe care cei de la LIDL Romania o desfasoara in toata Romania in aceasta perioada, una despre care ar trebui sa stie oricine, pentru ca oricine poate avea sansa de a castiga premiile.

LIDL Romania le spune romanilor care cumpara inghetata Gelatelli faptul ca pot castiga o masina Mini Cooper, impreuna cu 10 boxe portabile, sau 10 frigidere retro, totul doar prin simpla cumparare a produselor din magazine. Ca de obicei, LIDL Romania le cere romanilor sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI, printre care sa se numere cel putin unul de la Gelatelli, apoi sa se inscrie in promotia pe care o deruleaza chiar acum in toata tara.

LIDL Romania: Ce Masina Ofera GRATUIT Oricaror Clienti Romani Acum

LIDL Romania Masina Ofera GRATUIT Oricaror Clienti Romani Acum mini cooper

LIDL Romania nu impune limite in ceea ce priveste produsele care pot fi cumparate de catre clientii din toata tara, ci spune doar ca trebuie sa cumparam produse de minim 70 de LEI, deci nu exista limitari din acest punct de vedere. Deasemenea nu exista obligatia de a cumpara doar produse din LIDL Plus, ci orice fel de produse care sunt puse la vanzare de catre compania romaneasca, si nu e obligatoriu sa aveti cardul de fidelitate activ pentru a beneficia de tot.

LIDL Romania spune ca dupa ce facem achizitiile din magazinele sale, trebuie sa ne inscriem la promotie prin intermediul unei pagini speciale de pe website-ul sau din Romania, iar acolo trebuie sa introducem datele noastre, inclusiv numarul bonului cu care am facut achizitiile. Masura este una extrem de buna de care ar trebui sa beneficieze oricare dintre clientii din Romania, mai ales ca e disponibila pentru o perioada limitata de timp in tara.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala doar pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de ea, ar trebui sa o faceti cat ea inca este disponibila pentru noi toti, deci nu o ratati.