Volodimir Zelenski: Ultima Ora, Puternic Mesaj Transmis pentru Intreaga Lume

Volodimir Zelenski Ultima Ora Puternic Mesaj Transmis Intreaga Lume

Volodimir Zelenski transmite un extrem de important si puternic mesaj atat pentru ucrainienii din intreaga tara, cat si pentru toti cetatenii Uniunii Europene, ai SUA, Marea Britanie, Canada, etc, spunand ca armata sa va face tot ceea ce este posibil pentru a elibera teritoriile ocupate de catre rusi.

Volodimir Zelenski spune ca lupta va continua pana cand toate localitatile ocupate de cater rusi vor fi eliberate, iar oamenii vor putea trai fara frica, fie ca se afla in Zaporoje, sau Herson, steagurile Ucrainei urmand a flutura din nou peste orasele afectate sever de luptele de pana acum.

“Avem de-a face cu raul absolut, si nu avem alta cale decat sa continuam, sa eliberam tot teritoriul ocupat de catre Rusia, sa ii alungam pe invadatori din toate zonele, si desi lungimea frontierei noastre este de peste 2.500 de kilometri, credem ca initiativa strategica inca este de partea noastra. 

Vom ajunge in toate orasele si satele care inca nu au steagul tarii noastre arborat, suntem siguri ca ii vom elibera pe toti fratii nostri care sunt sub ocupatia rusa, am facut deja acest lucru, am vazut oameni protestand impotriva armatei invadatoare, si vom vedea acest lucru din nou, pentru ca ne vom intoarce pentru ei in curand.

Vom reveni in Herson, un oras cu oameni curajosi care a intampinat armata invadatoare in strazi, aratand esecul rusilor de a celebra ziua Nationala a Rusiei in oras, ceea ce arata ca ucrainienii nu vor sa sabatoreasca decat Ucraina. Vom reveni in Melitopol pentru a le oferi cetatenilor sansa de a trai fara frica, dar si in alte zone din Zaporoje.

Îi rog pe toți cei care au o astfel de oportunitate să comunice cu oamenii din sudul ocupat, în Donbas, în regiunea Harkov. Spune-le despre Ucraina. Spune-le adevărul. Spune că va exista eliberare. Spune-i lui Kyrylivka, Henichesk, Berdyansk, Manhush. Spune-i lui Horlivka, Donețk, Luhansk. 

Spune-o tuturor din regiunea Harkov care sunt încă forțați să vadă steagul rusesc pe pământul nostru ucrainean. Spune-le că armata ucraineană va veni cu siguranță. Desigur, ne vom elibera și Crimeea. Steagul Ucrainei va arbora din nou peste Ialta și Sudak, peste Dzhankoi și Yevpatoriya. Și fiecare oficial rus care a pus mâna pe pământ prețios în Crimeea să-și amintească: acesta nu este țara în care vor avea pace.