DACIA Duster: Decizia Oficiala foarte IMPORTANTA pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster Decizia Oficiala IMPORTANTA SUV Romanesc

DACIA Duster este in continuare una dintre cele mai populare masini care sunt vandute de catre DACIA in intreaga lume, SUV-ul inregistrand comenzi surprinzator de bune in Romania, dar si alte zone din Europa. DACIA Duster este vanduta in cantitati mari si in versiunea speciala care are motor cu benzina si GPL, o optiune foarte buna pentru cei care vor sa faca economii majore de carburant, insa din pacate pentru acest model vine o veste foarte proasta.

DACIA Duster are productia suspendata in cazul modelului care are motor si cu GPL, iar asta din cauza faptului ca DACIA nu are suficiente componente pentru a fabrica motorul care este utilizat pe aceasta versiune a masinii in momentul de fata. Conform unor informatii venite de la presa britanica, DACIA Duster ar fi afectata de aceasta problema din cauza unor probleme de productie care au aparut la Landi, unul dintre furnizorii principali ai DACIA.

DACIA Duster: Decizia Oficiala foarte IMPORTANTA pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster nu este singurul model afectat de aceasta problema, iar asta pentru ca si Jogger, sau Renault Captur si Clio sunt deasemenea afectate de lipsa componentelor, Sandero fiind modelul catre care s-au facut totusi alocari de componente. Cei de la DACIA au trimis o nota interna angajatilor cu privire la situatia actuala, acelasi lucru fiind facut inclusiv de catre Renault, din moment ce problema in sine este una foarte serioasa.

DACIA Duster si Jogger care au fost comandate de catre clienti pana la aparitia acestei probleme, vor fi livrate cu intarzieri de pana la 2 luni, in timp ce in momentul de fata ele nu mai pot fi comandate de la companie si reprezentante. Nimeni nu stie cat va dura aceasta situatie, avand in vedere ca problemele se suprapun celor care sunt legate de lipsa altor semiconductori, asa ca putem vorbi despre o situatie care s-ar putea intinde pe luni de zile.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de o revolutie majora in cursul anului viitor, insa deocamdat anu se stie foarte clar cam cand ar urma sa se intample acest lucru, mai ales daca ne uitam si la problemele actuale.