Kaufland: Surpriza pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani de Astazi

Kaufland Surpriza Clienti GRATUIT Romani Astazi

Kaufland a anuntat o masura oficiala complet neasteptata pentru romani, iar asta pentru ca le da gratuit incepand de astazi ceva de care foarte multi vor fi dornici sa profite, insa interesant este ca invata de la LIDL cum sa faca promotiile. Mergand pe aceeasi strategie precum lantul de supermarket-uri concurent, cei de la Kaufland au anuntat faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a castiga 150 de bilete pentru festivalul Nostalgia care va avea loc in parcul Izvor din Bucuresti in cursul zilelor de 24 – 26 iunie 2022.

Kaufland le cere clientilor din Romania sa faca cumparaturi in valoare de 70 de LEI pentru a se putea inscrie in cadrul acestei promotii, indiferent ce produse achizitioneaza din magazine, si sa incarce bonul de cumparaturi direct in website-ul companiei. Vorbim despre o strategie identica cu cea pe care LIDL o aplica pentru toate promotiile in cadrul carora ofera ceva gratuit, asa ca foarte multi romani vor sti cum sa actioneze pentru a castiga banii.

Kaufland: Surpriza pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani de Astazi

Kaufland surprinde complet cu aceasta decizie pe care a luat-o, iar asta pentru ca nu a mai oferit promotii de acest gen pentru romani, dar iata ca mai vin si vesti bune pentru cei care vor sa participe la un festival precum este Nostalgia. Conform informatiilor publicate de catre compania romaneasca, vorbim despre o decizie care se aplica doar pentru Bucuresti, sau cei care vor ajunge in Bucuresti in perioada urmatoare pentru a participa la festival.

Kaufland nu mai obliga clientii sa cumpere produse folosind Kaufland Card, sau alte tipuri de produse de acest gen, deci nu trebuie decat sa va faceti cumparaturile in oricare dintre locatii pentru a va bucura de preturile bune care sunt oferite. Incarcarea bonului de cumparaturi in pagina indicata de catre companie este extrem de importanta deoarece in lipsa parcurgerii acestui pas, nu veti fi efectiv inscrisi pentru a castiga biletele oferite.

Kaufland desfasoara aceasta promotie speciala doar pana in data de 22 iunie, asa ca aveti o perioada limitata de timp in care puteti profita de promotie pentru a castiga oricare dintre biletele care ne sunt oferite chiar acum.