Netflix: Informarea OFICIALA, Decizia pentru Doua Titlul Foarte Populare

Netflix Informarea OFICIALA Decizia Doua Titlul Populare

Netflix a facut doua anunturi extrem de importante pentru cele peste 200 de milioane de persoane care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre vesti grozave pentru toata lumea. Vorbim despre un film si un serial, ambele din serii foarte populare, pe care Netflix le-a confirmat pentru lansare in cadrul platformei sale, astfel ca vestile pentru toti cei care platesc bani pentru a vedea continut sunt extrem de bune.

Netflix a anuntat in primul rand ca va lansa un nou film in seria Knives Out, acesta urmand a avea denumirea Glass Onion: A Knives Out Mystery, fiind confirmata deasemenea confirmata si distributia care va lua parte in acest titlu. Cei de la Netflix spun ca Daniel Craig, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson si Dave Bautista vor fi actorii principali ai urmatorului film, cu destule nume noi incluse.

Netflix anunta un nou film Knives Out si un nou Squid Game

Netflix a anuntat deasemenea pregatirea lansarii unui nou sezon al Squid Game, compania americana bucurand aici sute de milioane de fani din toata lumea, serialul fiind extrem de popular in perioada in care a fost lansat. Separat de faptul ca va face o noua serie Squid Game, compania americana a anuntat deasemenea ca va organiza si un joc de aventura in lumea reala cu premii de peste 4 milioane de dolari, ceea vine deasemenea ca o surpriza majora.

Netflix stie foarte bine cat de populare sunt aceste titluri in cadrul platformei de streaming video la cerere, asa ca de aici vine si motivatia de a le lansa in cursul urmatoarelor luni, sau cel putin asta a dat de inteles compania vis-a-vis de ele. Nu se stie foarte clar cam cand vor fi disponibile noile titluri, dar e destul de clar faptul ca ar trebui sa le vedem in platforma pana la finalul acestui an, daca planurile nu vor fi “date peste cap”.

Netflix mai lucreaza deasemenea si la alte titluri foarte importante care vor fi lansate in cursul urmatoarelor luni, asa ca nu ne ramane decat sa vedem cat de rapid vor mai fi disponibile pentru noi toate aceste creatii.