Android: ALERTA pentru Telefoane, Aplicatiile care sunt un PERICOL Real

Android ALERTA Telefoane Aplicatiile PERICOL Real

Android, cel popular sistem de operare pentru telefoane mobile, este in centrul atentiei din nou astazi din cauza unei alerte foarte serioase care a fost publicata, si care ne aduce in atentie un pericol extrem de serios. Conform unor experti in securitate informatica, mai multe aplicatii pentru sistemul de operare Android al celor de la Google au fost descoperite, iar ele au fost gandite pentru a fura cat mai multe dintre datele oamenilor.

Android este un sistem de operare care a fost gandit pentru a fi sigur, insa din pacate exista multe aplicatii care profita fie de libertatea pe care o ofera Google prin el, fie de naivitatea oamenilor care nu stiu cum sa trateze anumtie aplicatii. Mai jos aveti cateva aplicatii dezvoltate special pentru sistemul de operare Android care de indata ce au fost instalate incep sa preia o varietate de date importante din telefoanele noastre, din pacate.

Android: ALERTA pentru Telefoane, Aplicatiile care sunt un PERICOL Real

Android este mai mereu exploatat prin intermediul utilizatorilor care nu stiu cum sa se protejeze eficient impotriva atacurilor diversilor hackeri care gandesc aplicatii menite fix sa extraga un numar cat mai mare de date de la oameni. Vorbim despre aplicatii foarte complexe care ii pacalesc pe utilizatori sa creada ca ofera o anumita functionalitate, cand in realitate ele ruleaza cu totul alte functii in fundal, fara ca oamenii sa stie.

Android poate fi exploatat de urmatoarele aplicatii: Document Manager, Coin track Loan – Online loan, Cool Caller Screen, PSD Auth Protector, RGB Emoji Keyboard, Camera Translator Pro, Fast PDF Scanner, Air Balloon Wallpaper, Colorful Messenger, Thug Photo Editor, Anime Wallpaper, Peace SMS, Happy Photo Collage, Original Messenger, Pellet Messages, Smart Keyboard, Special Photo Editor, 4K Wallpapers.

Android are diverse functii implementate pentru a preveni instalarea aplicatiilor terte din cadrul magazinelor necunoscute de aplicatii, si ele nu trebuie dezactivate pentru a ramane mereu in siguranta.