DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Anuntata cu SCHIMBARILE pentru Masina

DACIA Logan 3 Decizia OFICIALA Anuntata SCHIMBARILE Masina

DACIA Logan 3 este cel mai popular model de masina vandut in Romania in momentul de fata, ea intrecand in vanzari nu doar alte modele ale producatorului DACIA, ci si tot ce exista de la concurenta. Dupa cum anuntase inca de acum cateva luni DACIA, DACIA Logan 3 are incepand de astazi o serie de schimbari care vor fi vizibile pentru oricare dintre clientii care vor decide sa cumpere noua masina, dar ele sunt pur vizuale, asa cum se stia deja.

DACIA Logan 3 are incepand de astazi implementata noua emblema numita DACIA Link, adica acel logo nou prezentat de catre DACIA in cursul anului trecut, cel care va fi folosit inclusiv in Duster 3, sau Bigster. DACIA Logan 3 are implementata aceasta noua emblema in toate zonele in care ar fi fos tin mod normal vizibila ea, astfel ca de aceea vorbim despre o schimbare pur estetica, fara sa fie facute schimbari din punct de vedere mecanic pentru masina.

DACIA Logan 3: Decizia OFICIALA Anuntata cu SCHIMBARILE pentru Masina

DACIA Logan 3 are noul logo pe capita, pe jante, pe volan, pe portbagaj, si oriunde ar fi fost vizibil in mod normal acesta, el fiind format din 5 litere, cu un font diferit fata de cel folosit in modelele anterioare. DACIA Logan 3 nu este singurul model de masina in care este implementata o schimbare de acest gen, iar asta pentru ca inclusiv in celelalte modele de masini ale producatorului roman este facuta schimbarea similara de caatre companie.

DACIA Logan 3 a fost lansata anul trecut intr-o versiune noua, serios modificata, iar de aceea se bucura si de vanzari foarte bune in momentul de fata, ceva ce desigur ca era de asteptat. Avand in vedere succesul mare pe care DACIA Logan 3 il are, era clar ca nu vom vedea schimbari majore pentru masina prea curand, asa ca ramane doar de vazut in ce masura DACIA va mai considera ca e nevoie de schimbari in viitor pentru masina sa populara.

DACIA Logan 3 este disponibila pentru achizitie in momentul de fata din oricare dintre reprezentantele din tara noastra, insa nu trebuie sa va uitati ca exista limitari generate de criza semiconductorilor.