Actiunile Politiei Romane Continua pentru Depistarea Consumului de Droguri la Volan

Actiunile Politiei Romane Continua pentru Depistarea Consumului de Droguri la Volan

Actiunile Politiei Romane pentru a depista soferii care circula sub influenta substantelor stupefiante continua in aceasta perioada, iar asta pentru ca autoritatile au descoperit mai multe persoane care au decis sa conduca automobile pe drumurile publice dupa ce au consumat diverse droguri.

Politia Romana prezinta mai jos cazul unui barbat care a fost surprins circuland pe autostrada A4 dupa ce a fost depistat ca fiind sub influenta drogurilor, iar actiunile desfasurate pana acum au dezvaluit ca surprinzator de multi soferi circula in acest mod pe drumurile din toata Romania.

1 șofer, 4 infracțiuni.

Astăzi, pe autostrada A4, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat un bărbat, de 24 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară.
Acesta a prezentat un permis de conducere fals, iar, la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la THC-5 (Cannabis).

Astfel, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influența unor substanțe psihoactive, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Pentru cei „afumați” sau „pe pastile”, ca în cazul de mai sus, continuăm acțiunile și testările!