DACIA Duster: Noile Dotari Anuntate OFICIAL Pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster Noile Dotari Anuntate OFICIAL SUV Romanesc

DACIA Duster, cel mai popular SUV romanesc al momentului, are anuntate in mod oficial o serie de schimbari pe care DACIA le face pentru clientii din toata lumea, nu doar cei din Romania, iar ele sunt extrem de interesante, si merita avute in vedere. Aceste schimbari au fost anuntate impreuna cu cele privind implementarea noului logo al DACIA in toate modelele de masini pe care le vinde acum, inclusiv in DACIA Duster, deci toata lumea se va putea bucura de ele, daca este cu adevarat interesat de acest lucru.

DACIA Duster beneficiaza incepand de ieri de noi guri de ventilatie dreptunghiulare pe care DACIA promite sa ni le ofere pentru interiorul masinilor sale, ceva ce are menirea de a crea un aer de “nou” pentru toti cei care le cumpara. Mai mult decat atat, DACIA Duster are incepand de acum inclusiv oglinzi care se regleaza electric, dar care se si degivreaza, astfel ca masinile companiei romanesti intra “in randul lumii” cu aceste noi dotari.

DACIA Duster: Noile Dotari Anuntate OFICIAL Pentru SUV-ul Romanesc

DACIA Duster are deasemenea implementata o dotare care exista de ani de zile pe alte masini, dar din SUV-urile romanesti a lipsit cu desavarsire, mai exact senzorul de ploaie din parbriz care sa actioneze in mod automat stergatoarele. Separat de toate acestea, inclusiv hartile sunt oferite gratuit timp de 3 ani de zile, in loc de doar 3 luni, astfel ca in final clientii ies mult mai “castigati” atunci cand isi cumpara acest model de SUV.

DACIA Duster se schimba in bine inainte ca modelul de generatie a 3-a sa fie lansat de catre cei de la DACIA, insa toate aceste dotari exista de foarte multa vreme in cazul altor masini care sunt vandute de catre diversi producatori de ani buni. Chiar si asa, e bine totusi ca SUV-ul romanesc are implementate modificari atat de bune, si ca ele vin chiar inainte ca modelul de generatie a 3-a sa isi faca aparitia pe piata.

DACIA Duster este disponibila deja pentru achizitie in aceasta versiune noua, asa ca oricine este dornic sa cumpere noile masini, o poate face cu toate aceste modificari importante integrate pentru ele chiar acum.