DIGI Romania: Cererea Oficiala IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania Cererea Oficiala IMPORTANTA MILIOANE Romani

DIGI Romania, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a publicat o noua informare care ar trebui sa ajunga in atentia a milioane de oameni din toata tara, iar asta pentru ca vorbeste de o problema serioasa. Cei de la DIGI Romania: Cererea IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani desfasoara de ceva vreme diverse campanii prin care sustin donarea de sange, iar asta deoarece spitalele din Romania au nevoie mare de el.

DIGI Romania ii incurajeaza de ani de zile pe clientii sai din toata tara sa doneze sange pentru spitalele din Romania, insa de cativa ani a inceput sa promoveze mult mai intens totul si pentru restul romanilor. Compania romaneasca desfasoara campanii importante pentru sustinerea donarii de sange, si ne arata inclusiv vedete, sau alte personalitati din tara noastra care doneaza sange pentru a contribui la acoperirea necesarului din spitalele tarii noastre.

DIGI Romania: Cererea Oficiala IMPORTANTA pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Romania a facut inclusiv o editie speciala pentru Digipedia in care vorbeste atat despre donarea de sange, cat si despre transplantul de organe in Romania, doua elemente care sunt strans interconectate. Campaniile pe care grupul de telecomunicatii le-a derulat de-a lungul timpului in tara noastra au avut impact mare aspra donarii de sange de-a lungul timpului, insa intensificarea transmiterii mesajului ar putea avea un impact si mai mare asupra donarii de sange in Romania.

DIGI Romania s-a implicat in ultimul an inclusiv in campania de vaccinare impotriva Coronavirus, avand si un centru de vaccinare facut special pentru angajatii sai intr-unul dintre sediile din Romania. Pentru donarea de sange se rezuma doar la promovarea acestui act menit sa faca bine altor oameni, iar cum in Romania deficitul de sange din spitale este foarte mare, orice persoana care doneaza poate ajuta foarte mult la salvarea uneia, sau a mai multor vieti.

DIGI Romania are si pe website-ul sau informatii cu privire la donarea de sange, asa ca daca vreti sa aflati mai multe, puteti sa mergeti inclusiv acolo pentru a vedea mai multe detalii despre tot.