Vodafone: Notificarea pentru Clientii Romani, ce Schimbari sunt Anuntate

Vodafone Notificarea Clientii Romani Schimbari Anuntate

Vodafone, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii pentru Romania, are vesti noi pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca ii notifica in legatura cu unele schimbari pe care le face pentru ei acum. Vodafone ii anunta pe clientii din Romania in legatura cu faptul ca a actualizat aplicatia MyVodafone, cea prin intermediul careia oricine isi poate administra serviciile de telecomunicatii de care beneficiaza pe iPhone si Android acum.

Vodafone isi actualizeaza in mod constant aplicatia pentru iPhone si Android pentru a le oferi clientilor doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre administrarea serviciilor. In cadrul aplicatiei MyVodafone sunt disponibile nu doar functii care permit administrarea serviciilor de care beneficiem de la operator, ci si MyClub, care ne permite sa profitam de diverse promotii extrem de interesante care sunt oferite de catre operator.

Vodafone: Notificarea pentru Clientii Romani, ce Schimbari sunt Anuntate

Vodafone si-a actualizat pe data de 17 iunie aplicatia MyVodafone pentru telefoanele mobile, iar aceasta are implementate o serie de schimbari menite sa faca utilizarea sa mult mai usora si mai buna. Nu se specifica foarte clar ce anume a fost modificat in cadrul sau pentru a se imbunatati experienta de utilizare, ceva ce nu vine tocmai ca vreo surpriza, dar chiar si asa, vorbim despre o masura extrem de buna de care se va putea bucura multa lume acum.

Vodafone desfasoara si o promotie speciala prin intermediul aplicatiei sale, iar asta pentru ca le ofera clientilor posibilitatea de a castiga o serie de premii daca platesc facturi de abonamente, sau reincarca cartele. Ideea din spatele aceste campanii este una foarte buna, iar asta pentru ca extrem de multi clienti pot beneficia de aceasta gratuitate, si e bine ca se intampla acest lucru pentru clientii din toata Romania, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, dar nu ar trebui sa o descarcati din vreun alt magazin tert pentru a nu risca sa aveti terminalele infectate de malware.