BANCA Transilvania: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, Beneficiile Speciale

BANCA Transilvania Informarea IMPORTANTA Clienti Beneficiile Speciale

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor din intreaga tara in momentul de fata despre o serie de super beneficii despre care multi dintre ei nu stiau inca, informarea publicata de catre institutia financiara facand referire la aplicatia BT Pay. BANCA Transilvania are una dintre cele mai bune platforme de mobile banking din Romania, aplicatia BT Pay fiind oferita pe iPhone si Android pentru toti clientii din Romania, astfel ca oricine este interesat sa isi administreze conturile inclusiv de le un telefon mobil, poate sa o faca in momentul de fata.

BANCA Transilvania le vorbeste clientilor din toata tara despre 5 “super functii” care sunt disponibile pentru ei in cadrul aplicatiei BT Pay pentru iPhone si Android, ele fiind implementate in ideea de a le oferi o experienta cat mai buna de folosire a aplicatiei. BANCA Transilvania vorbeste in primul rand despre posibilitatea de a plati facturile pentru o varietate de servicii direct din cadrul aplicatiei BT Pay, foarte simplu si usor, ceva despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata pentru a se bucura de o experienta cat mai buna.

BANCA Transilvania: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, Beneficiile Speciale

BANCA Transilvania vorbeste deasemenea si despre faptul ca in cadrul aplicatiei sale BT Pay putem adauga si carduri de la alte banci din Romania, ceva ce este disponibil deasemenea de la alte cateva banci din tara noastra, insa intr-o forma limitata in momentul de fata. Donatiile prin intermediul aplicatiei BT Pay sunt deasemenea un alt beneficiu important despre care ar trebui sa stie foarte multa lume, iar asta pentru ca ele pot fi realizate foarte rapid de catre orice persoana cu banii pe care-i au in contul de la banca.

BANCA Transilvania le readuce in atentie clientilor si faptul ca atunci cand sunt in oras cu prietenii, pot sa imparta costul notelor de plata cu acestia, si sa le ceara banii pentru ceea ce au platit, desigur impartit la numarul de oameni care trebuie sa plateasca pentru ea. In final, in cadrul aplicatiei BT Pay este implementat un sistem foarte util care ne permite sa vedem pe ce am cheltuit lunar banii, o functionalitatea pe care nu o ofera toate bancile din Romania in cadrul aplicatiilor de mobile banking, dar una care este extrem de utila, in final.

BANCA Transilvania distribuie aplicatia BT Pay exclusiv prin intermediul App Store si Google Play Store acum, si este recomandat sa o instalati exclusiv de acolo pentru a va bucura de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre mobile banking.