DACIA Duster: Vestile foarte PROASTE, Cu cat au Scazut Vanzarile in Mai 2022

DACIA Duster Vestile PROASTE cat Scazut Vanzarile Mai 2022

DACIA Duster, popularul SUV romanesc care inregistreaza vanzari surprinzator de bune in multe tari din Europa, are probleme in Romania, iar asta pentru ca vanzarile masinii romanesti au scazut in luna mai 2022 in comparatie cu luna mai 2021. Vorbim despre o scadere de nu mai putin de 25% a vanzarilor DACIA Duster in Romania, conform datelor oficiale cu privire la inmatricularile facute in Romania in luna mai a acestui an, diferenta fiind una substantiala.

DACIA Duster a inregistrat 510 inmatriculari in luna mai in Romania, o cifra mica oricum, dar ea este cu 25% mai mica decat cea din mai 2021, si asta in conditiile in care masina a trecut prin cateva upgrade-uri, minore ce-i drept, dar totusi ele au fost facute. Vorbim aici despre o scadere a vanzarilor pentru versiunea facelift a DACIA Duster, cea care a avut parte de cateva noutati foarte interesante integrate de catre cei de la DACIA incursul finalului de an 2021.

DACIA Duster: Vestile foarte PROASTE, Cu cat au Scazut Vanzarile in Mai 2022

DACIA Duster e singurul model de masina pentru care DACIA inregistreaza scaderi ale vanzarilor in mai 2022 fata de mai 2021, atat Logan, cat si Sandero inregistrand cresteri, iar Spring inca nu era vanduta in acel moment, la fel ca si Jogger. Chiar daca DACIA Duster a inregistrat o scadere a inmatricularilor in mai 2022 fata de mai 2021, masina ramane totusi pe locul 2 in topul vanzarilor de automobile in Romania, iar asta spune multe.

DACIA Duster, cu vanzarile sale mai mici, a reusit totusi sa ajute DACIA sa ramana brand-ul cu cele mai multe inmatriculari in mai 2022, ajungand la aproape o treime din totalul pietei cu modelele pe care le are acum in oferta. Explicatii pentru aceasta scadere a inmatricularilor pot fi gasite, mai ales ca exista probleme majore cu achizitia de componente, insa interesant va fi de vazut ce se va intampla in urmatoarele saptamani din punct de vedere al vanzarilor.

DACIA Duster a avut parte de un nou update interesant chiar recent, iar asta pentru ca masina are integrate noul logo DACIA in mai multe elemente de caroserie, sau de interior, dar ramane de vazut in ce masura aceasta schimbare va avea vreun impact asupra vanzarilor.