WhatsApp: Decizia Telegram care Poate SCHIMBA Aplicatia pe Telefoane

WhatsApp Decizia Telegram Poate SCHIMBA Aplicatia Telefoane

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, le ofera celor peste 2 miliarde de utilizatori o varietaet de functii pentru a purta conversatii cu diverse persoane, dar exista totusi ceva ce nu a facut. WhatsApp nu a implementat reclame in aplicatia pentru iPhone si Android, dar in aceeasi masura nu a cerut plata vreunor abonamente pentru diverse functionalitati, sau eliminarea reglamelor, insa Telegram a inceput sa faca asta.

Telegram a decis sa lanseze un abonament premium pentru utilizatorii care folosesc platforma de mesagerie, el costand 5 dolari pe luna, si aducand o varietate de functii speciale pentru iPhone, Android, sau PC-uri. Functiile acestea nu sunt oferite si de catre WhatsApp, dar pe de alta parte platforma companiei Facebook nu afiseaza nici reclame in aplicatie, ceva ce in cazul Telegram se intampla, cel putin cand vorbim despre chat-urile publice din platforma de mesagerie.

WhatsApp: Decizia Telegram care Poate SCHIMBA Aplicatia pe Telefoane

WhatsApp poate totusi sa prinda curajul de a lansa deasemenea abonamente pentru utilizatorii obisnuiti, iar asta deoarece pentru companii este deja in plin proces de a pregati lansarea unor abonamente Premium in cursul urmatoarelor luni. Pentru oamenii obisnuiti WhatsApp nu avea planuri de acest gen, insa se pare ca lucrurile se schimba, si nu in bine pentru noi, iar asta deoarece compania americana ar putea ajunge intr-un final la concluzia ca trebuie sa afiseze reclame, si sa ne ceara bani pentru a le ascunde.

WhatsApp poate acum sa justifice lansarea unor abonamente in stilul celor de la Telegram din moment ce alte platforme ofera asa ceva pentru utilizatorii lor, iar desi plangeri vor fi, justificarea pentru existenta lor exista acum. WhatsApp a avut la un moment dat planuri sa impuna reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie, dar a renuntat la ele, insa e greu de spus ce se va intampla in viitor, avand in vedere ceea ce face si Telegram.

WhatsApp lucreaza la foarte multe metode de monetizare a platformei sale de mesagerie, insa ne putem astepta oricand la reclame, abonamente, sau orice altceva, din moment ce si alte platforme de mesagerie fac asta.