Raiffeisen Bank: Informarea OFICIALA privind Milioane dintre Romani

Raiffeisen Bank Informarea OFICIALA Milioane Romani

Raiffeisen Bank a publicat o informare foarte interesanta care vizeaza milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca dezvaluie pentru toata lumea ceva ce ar trebui sa stie multe persoane, totul pentru a demonstra cat de utile sunt aplicatiile bancare. Raiffeisen Bank a inceput sa promoveze aplicatiile bancare in aceasta perioada dupa ce acum cateva luni a anuntat decizia de a-si reduce substantial activitatea in agentiile din toata tara.

Raiffeisen Bank spune ca 67% dintre romani folosesc aplicatiile bancare pentru a face diverse plati catre oricine si orice, iar asta este destul de normal, daca ne gandim ca aceasta este una dintre principalele utilitati ale lor. 49% dintre romanii care folosesc aplicatii bancare, le utilizeaza pentru a trimite bani catre un alt membru al familiei, conform celor de la Raiffeisen Bank, o alta actiune foarte normala pentru ao aplicatie de acest gen.

Raiffeisen Bank: Informarea OFICIALA privind Milioane dintre Romani

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca 48% dintre romanii care utilizeaza aplicatii bancare isi verifica starea contului, dar procentul e sigur mai mare din moment ce 67% fac plati, iar cand fac o operatiune de acest gen, vad si cati bani au in cont. La o distanta foarte mare se afla romanii care comanda un card folosind o aplicatie bancara, aici procentul fiind de doar 10%, ceva normal din moment ce operatiunea in sine nu e tocmai noua.

Raiffeisen Bank spune ca doar 8% dintre romani fac schimb valutar prin aplicatiile bancare, desi unele ofera curs preferential pentru asta, si ca doar 7% solicita un credit, dar si asta este o operatiune noua pentru aplicatiile de acest gen. In final, 6% dintre romani isi seteaza PIN-ul pentru carduri folosind aplicatii bancare, un procent foarte mic, dar normal, din moment ce PIN-urile nu se schimba chiar atat de des pentru carduri.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe informatii despre utilitatea aplicatiilor, asa ca daca vreti sa aflati mai multe despre ceea ce puteti face cu ajutorul lor, nu trebuie decat sa intrati pe website-ul bancii chiar acum.