WhatsApp: Noua Schimbare SPECIALA in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp Noua Schimbare SPECIALA Aplicatia iPhone Android

WhatsApp pregateste o noua schimbare speciala pentru milioanele de oameni din intreaga lume care ii folosesc aplicatia de mesagerie in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le ofere posibilitatea de a se exprima mult mai usor. Cei de la WhatsApp s-au gandit ca ar fi cazul sa le ofere oamenilor posibilitatea de a trimite stickere uriase in forma de inima, in diverse culori, catre oricare dintre celelalte persoane cu care poarta conversatii in cadrul platformei.

WhatsApp a implementat in secret aceasta modificare, doar in cadrul versiunilor beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, ea fiind disponibila pentru oricine o are instalata in propriul dispozitiv in momentul de fata. Puteti vedea si mai jos cum s-a gandit WhatsApp cam putea folosi aceasta modificare substantiala pentru aplicatia pe care o ofera, ea putand fi una pe care destul de multa lume ar putea sa o aprecieze, in final.

WhatsApp: Noua Schimbare SPECIALA in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp Noua Schimbare SPECIALA Aplicatia iPhone Android emoji mari

WhatsApp implementeaza destul de de stickere si caractere emoji noi pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca vrea sa le ofere oamenilor cat mai multe metode de a comunica unii cu altii, desigur in moduri cat mai variate, ceva ce este perfect de inteles. Chiar si schimbarile de acest gen, care par minore, sunt testate de catre WhatsApp in prealabil, si destul de bine, inainte de a fi implementate in mod oficial pentru a se sti ca ele sunt suficient de bine pregatite.

WhatsApp lucreaza la multe alte schimbari si mai importante pentru utilizatorii sai din intreaga lume in momentul de fata, ceea ce desigur ca este perfect normal, dar este nevoie de timp pentru ca toate aceste noutati sa fie oferite. Unele dintre ele modifica substantial functionalitatea pe care WhatsApp o ofera pentru toata lumea, ceva ce este perfect normal, pana la urma, asa ca nu trebuie decat sa asteptam sa ne fie totul oferit.

WhatsApp mai are multe alte schimbari in lucru in aceasta perioada, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca toate sa fie oferite pentru noi, deoarece sunt destule pentru iPhone si Android care vor fi lansate oficial in cursul urmatoarelor luni.