Raiffeisen Bank: Anuntul OFICIAL care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank Anuntul OFICIAL Vizeaza Clientii Toata Romania

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai importante banci din Romania, a publicat o informare oficiala cu privire la clientii pe care-i are in tara noastra, iar asta pentru ca a decis sa faca o serie de dezvaluiri interesante. Cei de la Raiffeisen Bank au decis sa dezvaluie cat timp petrec romanii pentru a face diverse operatiuni bancare, evidentiind astfel cat de mult timp putem economisi prin utilizarea aplicatiilor de mobile banking si cat de utile sunt ele pentru toti romanii.

Raiffeisen Bank spune ca romanii petrec 32 de minute informandu-se intr-o agentie a bancii pentru a afla informatii despre servicii bancare, sau 31 de minute pentru diverse operatiuni pecum setarea PIN-ului sau blocarea unui card. In cazul realizarii platilor, romanii pierd 25 de minute intr-o agentie a Raiffeisen Bank, sau 19 minute pentru a face un schimb valutar, dar toate acestea pot fi facute mult mai usor, si mai rapid, prin aplicatiile de internet banking.

Raiffeisen Bank: Anuntul OFICIAL care Vizeaza Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank ne aduce in atentie acest lucru in momentul de fata pentru ca aplicatiile sale de mobile banking ne pot scuti de foarte mult timp pierdut facand diverse operatiuni la o agentie a bancii. Ideea din spatele lor este una extrem de buna, iar asta pentru ca ofera functionalitati care in mod normal sunt disponibile doar in agentiile Raiffeisen Bank, doar ca noi le putem realiza foarte rapid chiar de pe iPhone, sau Android, din propria casa, sau de pe strada.

Raiffeisen Bank nu e prima banca la care au fost lansate servicii de mobile banking in Romania, dar este prima care ofera informatii cu privire la timpul pe care il petrec romanii facand diverse operatiuni in banci. Desigur ca perioadele de timp difera in functie de fiecare agentie a Raiffeisen Bank, dar in esenta, ne putem scuti de foarte mult timp pierdut fara rost daca utilizam aplicatiile de mobile banking care ne sunt puse la dispozitie de catre banca acum.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aplicatiile de mobile banking disponibile pentru clienti, dar si utilitatea lor in contextul administrarii conturilor bancare.