Volodimir Zelenski: Mesajele de Ultima Ora privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski Mesajele Ultima Ora Razboiul Ucraina

Volodimir Zelenski transmite o serie de mesaje foarte importante pentru intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbeste despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre foarte multa lume, situatia prin care trece Ucraina in plin razboi cu Rusia de mai bine de 4 luni de zile deja.

Volodimir Zelenski vorbeste mai jos despre evolutia lucrurilor, dar si despre ceea ce a facut Ucraina pentru a merita sa primeasca statutul de tara candidata la aderarea la Uniunea Europeana, o masura care a fost ceruta cu foarte mare insistenta de catre presedintele tarii.

“Cu toții spunem: Ucrainei i s-a acordat statutul de candidat la UE. Deși ar trebui să spunem: Ucraina și-a câștigat statutul de candidat la UE. Nu a căzut din cer. Ucraina a făcut multe pentru asta. Să nu uităm și să nu ne fie rușine de asta, să fim mândri de asta!

Sunt recunoscător fiilor Georgiei care luptă împotriva Rusiei împreună cu soldații noștri. Explorările lor sunt faptele noastre comune. Rănile lor sunt rănile noastre. Și victoria noastră va fi victoria fiecăruia dintre ei, a fiecăruia dintre voi! Ieri, Ucraina a devenit candidată la aderarea la UE. Georgia, ești pe această cale. Act! Noi te vom ajuta!

Festivalul Glastonbury din Marea Britanie. Răspândiți adevărul despre războiul rusesc. Ajutați ucrainenii care au fost forțați să-și părăsească casele din cauza ostilităților. Căutați platforma noastră de caritate U24. Și puneți presiune asupra tuturor politicienilor pe care îi cunoașteți pentru a ajuta Ucraina să restabilească pacea.

Acum patru luni, totul s-a schimbat pentru Ucraina. Am devenit o țară în berete. Țara în tancuri, avioane și nave. O țară în tranșee și adăposturi anti-bombe. Modul nostru de viață s-a schimbat, dar nu și viziunea noastră asupra lumii. Modul în care mergem către obiectiv s-a schimbat, dar obiectivul nu s-a schimbat. Luptăm pentru libertatea și pământul nostru. Pentru viitorul copiilor și nepoților lor, pentru viața lor și oportunitatea de a construi o nouă Ucraina.

Este recunoscut oficial: Ucraina nu este o punte, nu este o pernă între Occident și Rusia, nu este un tampon între Europa și Asia, nu este o sferă de influență, nu este o zonă „gri”, nu este un teritoriu de tranzit. Nu granița dintre orci și elfi. Ucraina este un viitor partener egal pentru cel puțin 27 de țări UE. Ucraina este candidată la aderarea la Uniunea Europeană!”