Lionel Messi: Conditia IMPUSA Barcelonei pentru a Semna un Nou Contract

Lionel Messi Conditia IMPUSA Barcelonei Semna Nou Contract

Lionel Messi este unu dintre cei mai importanti jucatori ai planetei, el creandu-si cariera in aproape 2 decenii petrecute la Barcelona, echipa de la care a plecat la PSG in vara anului trecut, intr-o schimbare surprinzatoare. Lionel Messi a luat decizia dupa ce Barcelona a hotarat sa nu-i indeplineasca toate cerintele pentru semnarea unui nou contract, starul argentinian hotarand sa paraseasca echipa la care a cunoscut gloria de-a lungul anilor 2000.

Lionel Messi a avut cateva conditii importante pentru a semna un nou contract cu Barcelona si a ramane jucatorul echipei, iar una dintre ele era transferul jucatorului Sadio Mane de la Liverpool la echipa de pe Camp Nou. Jucatorul care s-a transferat anul acesta de la Liverpool la Bayern Munchen, putea ajute in vara anului trecut la Barcelona daca Lionel Messi ar fi avut conditia indeplinita de catre clubul catalan, dar iata ca nu s-a intamplat acest lucru.

Lionel Messi: Conditia IMPUSA Barcelonei pentru a Semna un Nou Contract

Lionel Messi ar fi vrut la Barcelona inclusiv un fundas central argentinian, separat de Sadio Mane, insa echipa catalana nu era intr-o pozitie potrivita pentru a cumpara jucatori in acel moment. Barcelona nu a avut bani nici macar pentru a-l tine pe Lionel Messi la echipa, deci de achizitia altora nici macar nu se putea vorbi, iar asa starul argentinian a ajuns la PSG, intr-un final, chiar daca inca nu s-a integrat complet la echipa care evolueaza in Paris.

Lionel Messi nu ar fi impus o masura similara inclusiv la PSG, desi echipa a fost aproape de a-l aduce pe Sadio Mane vara aceasta, dar jucatorul a ales sa mearga la Bayern Munchen, o echipa la fel de puternica. Indiferent de decizia lui Sadio Mane, Lionel Messi a vrut jucatori puternici la Barcelona, chiar daca in final nu s-a intamplat acest lucru, iar inclusiv el a fost obligat sa parareasesca echipa, cel mai probabil fara sanse de a se mai intoarce vreodata.

Lionel Messi va evolua la PSG inclusiv in cursul sezonului viitor, fara sa existe vreo sansa ca el sa se mai intoarca la Barcelona in viitorul apropiat, ceva ce n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare totusi.