Google Chrome: Noi Schimbari MAJORE pentru Milioane de Oameni

Google Chrome Noi Schimbari MAJORE Milioane Oameni

Google Chrome face o serie de schimbari foarte importante pentru sutele de milioane de oameni care folosesc browserul in viata de zi, cu zi, pentru a naviga pe internet, ele fiind pregatite de ceva vreme. Mai exact, cei de la Google s-au gandit sa faca accesarea paginilor web mult mai rapida prin Google Chrome pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca in urmatoarea versiune a browserului vom vedea cateva noutati interesante.

Google Chrome intentioneaza sa faca incarcarea paginilor web mult mai rapida prin implementarea unui sistem care exista de ani de zile pentru website-uri, si este cunoscut cu denumirea de “lazy loading”. Practic, Google Chrome nu va incarca anumite elemente ale paginilor web pana in momentul in care acestea vor fi efectiv activ in ecran, unele website-uri folosind de ceva vreme aceasta tehnica pentru a se incarca mai rapid si a oferi o experienta mai buna oamenilor.

Google Chrome: Noi Schimbari MAJORE pentru Milioane de Oameni

Google Chrome va face in mod automat acest lucru incepand cu versiunea urmatoare, cel putin pentru 1% dintre cei care folosesc browserul pentru navigare pe internet in mod constant. Google Chrome va alege automat ce fel de elemente vor fi incarcate doar cand devin vizibile pentru utilizator, dar in principal va fi vorba despre clipuri video, imagini, sau alte elemente similare, care fac parte din website-urile pe care le acceseaza utilizatorii care folosesc browserul.

Google Chrome va avea implementate in mod automat toate aceste modificari pentru ca oamenii sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre acceseaza site-urilor web. Ideea este una excelenta pentru ca asa oamenii vor beneficia de aceasta experienta mai buna de navigare pe web cu Google Chrome pe tot internetul, daca totul va fi implementat suficient de bine de catre compania Google pentru utilizatorii din toata lumea, in final.

Google Chrome va testa aceasta schimbare majora suficient de bine inainte de a o oferi in mod public, asa ca atunci cand va fi disponibila, ar trebui sa fie suficient de buna pentru a fi folosita in mod regulat.