Vladimir Putin afirma ca unificarea Rusiei cu Belarus este accelerata de Occident

Vladimir Putin Rusia Pregatita Foloseasca Armele Nucleare

Vladimir Putin a facut un anunt care a surprins extrem de multa lume, iar asta deoarece a declarat ca actiunile Occidentului din ultima perioada “imping” Rusia si Belarus spre unificare, ceva care ar fi un prim pas spre recreerea URSS, ceea ce pare a fi visul final catre care tinde liderul de la Kremlin acum.

Rusia si Belarus ar putea impreuna sa faca fata mai usor sanctiunilor care sunt impuse de catre lumea occidentala, ar putea sa dezvolte mai usor tehnologii noi, si nu numai, si ar putea sa isi dezvolte mai usor relatiile cu statele “prietenoase”, dar desigur ca Belarusul ar fi condus direct de la Kremlin.

Belarus a inceput acum mai bine de doua decenii o apropiere de Rusia, de care s-a rupt in momentul caderii URSS, iar debutul razboiului din Ucraina pare sa fi apropiat si mai mult cele doua state, lucru care desigur ca era asteptat de foarte multa lume chiar inainte ca razboiul sa inceapa efectiv.

“Presiunea politică și de sancțiuni fără precedent din partea Occidentului colectiv împinge Rusia și Belarus să accelereze procesul de unificare. La urma urmei, este mai ușor să minimizezi daunele cauzate de sancțiunile ilegale, este mai ușor să stăpânești producția de produse solicitate, să dezvolți noi competențe și să extinzi cooperarea cu țările prietene.”

author avatar
Redactia iDevice.ro