Netflix confirma abonamentele cu reclame pentru abonatii platformei

Netflix confirma abonamentele reclame abonatii platformei

Netflix a confirmat oficial, prin intermediul echipei de comunicare din Franta, faptul ca vom vedea reclame in platforma de streaming video la cerere atunci cand ne uitam la filme, sau seriale, ceva ce am auzit cu doar cateva saptamani inainte, dar numai in cadrul unor abonamente speciale care vor fi oferite.

V-am spus atunci ca Netflix vrea sa faca o serie de abonamente mai ieftine pentru acei oameni care nu au bani sa plateasca un abonament standard, sau nu vor sa o faca, astfel ca vor putea plati mai putin pentur un abonament mai ieftin, ceva ce desigur ca este o veste excelenta, dar vor trebui sa suporte si reclamele care vin cu el.

Unul dintre presedintii companiei Netflix a anuntat inca din luna mai ca se discuta despre lansarea unui abonament care sa fie mai ieftin, dar sa aiba reclame, iar acum avem o confirmare oficiala a faptului ca el va veni, doar ca deocamdata nu exista o data clara la care ar putea fi pus la dispozitie oamenilor din intreaga lume.

“Nu avem încă un orar precis. Lucrăm activ la asta este o prioritate, ideea asta de a oferi mai multe opțiuni abonaților noștri într-un context de inflație mare. Fiecare companie importantă de streaming, cu excepția Apple, are sau a anunțat un serviciu susținut de reclame. Din motive întemeiate, oamenii doresc opțiuni la prețuri mai mici.”

Netflix are nevoie de un abonament mai ieftin pentru ca platforme de streaming concurente au optiuni de acest gen pentru abonatii lor, pentru ca ele sunt mai ieftine, si pentru ca lumea nu vrea sa mai plateasca multi bani la mai multe platforme simultan, preferand sa vada reclame, dar sa aiba mai multe optiuni de vizionare.