Formula 1: Lewis Hamilton Dezamagit Inaintea Cursei de la Silverstone

Formula 1 Lewis Hamilton Dezamagit Inaintea Cursei Silverstone

Formula 1 continua in acest weekend cu o cursa de Grand Prix pe circuitul de la Silverstone din Marea Britanie, iar Lewis Hamilton s-a declarat extrem de afectat de faptul ca in ciuda imbunatatirilor facute masinii sale, n-a reusit sa obtina o pozitionare mai buna. Lewis Hamilton s-a plasat abia pe pozitia a 5-a in calificarile cursei de Formula 1 de la Silverstone, iar asta in ciuda faptului ca el si-ar fi dorit sa se plaseze pe podium in tara sa natala.

Lewis Hamilton si-a pus foarte mari sperante in imbunatatirile serioase facute pentru masinile de Formula 1 ale Mercedes, insa se pare ca ele n-au fost suficiente pentru ca el sa se poata plasa pe o pozitie care sa-i ofere o sansa mai buna de a castiga prima sa cursa de Grand Prix din 2022. In ciuda pozitionarii slabe, pentru el, pe care pilotul britanic o are in aceasta cursa de Formula 1 din Marea Britanie, vorbim totusi vorbim despre una dintre cele mai bune din acest sezon.

Imbunatatirile masinilor de Formula 1 n-au fost de ajutor pentru Hamilton

Formula 1 a debutat in 2022 cu evolutii foarte slabe pentru Lewis Hamilton, el nereusind sa se ajusteze la modificarile facute de catre mercedes pentru propriile masini, iar acest lucru s-a vazut din plin in rezultatele slabe avute pana acum. In ultimele 2 curse Lewis Hamilton a reusit sa termine pe pozitii mai bune in clasament, insa in Marea Britanie dorea sa obtina o victorie infata fanilor britanici, dar ramane de vazut daca va reusi sa faca acest lucru plecand de pe locul 5.

“Sunt puțin dezamăgit pentru că avem o mulțime atât de mare aici și am făcut atât de mult eforturi pentru a lupta pentru pole position astăzi și cred că am fi putut fi în primii trei; Tușeam cel puțin pentru al doilea, iar să ajung pe locul al cincilea face ca mâine să fie greu. Dar știu că am această mulțime uimitoare cu mine mâine, așa că voi încerca să merg înainte.”

Lewis Hamilton s-a plasat totusi mai bine decat colegul sau George Russell, care a ajuns abia pe pozitia a 8-a, deci sansele sale de a termina cursa cu o pozitionare buna sunt si mai mici, dar poate ca ambii vor reusi sa recupereze pe parcurs diferenta fata de podium. Lewis Hamilton si-a stabilit ca obiectiv pentru anul 2022 castigarea celui de-al 8-lea titlu de campion in Formula 1, insa acest lucru pare extrem de departe de indeplinire din cauza putinelor puncte adunate pana acum.

Formula 1 este inca foarte departe de final in acest sezon, asa ca Lewis Hamilton mai are multe sanse sa recupereze ceea ce a pierdut, deci ramane de vazut in ce masura eforturile sale vor fi incununate de succes, sau nu.