DIGI Romania a decis sa le ofere oricaror romani din tara Gratuitate timp de o luna la extraoptiunea 4K la abonare

DIGI Romania decis ofere oricaror romani tara Gratuitate luna extraoptiunea 4K abonare

DIGI Romania, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din tara noastra, ii anunta pe romanii din toata Romania despre faptul ca le ofera chiar acum posibilitatea de a beneficia de o luna de gratuitate la abonare la extraoptiunea 4K. Totul este inclus intr-o campanie de promovare a turneului de la Wimbledon, cel in cadrul caruia evolueaza cei mai cunoscuti jucatori de tenis din lume, iar DIGI Romania vrea sa le ofere romanilor acces la calitatea cea mai buna a transmisiilor.

DIGI Romania are de cativa ani de zile disponibila extraoptiunea 4K pentru oricare dintre romanii care vor sa beneficieze de calitate ridicata pentru a vizualiza evenimente sportive, si nu numai, la televizor. Aceasta extraoptiune 4K pe care DIGI Romania o ofera include acces atat la DIGI 4K, cat si la Eurosport 4K, cel din urma canal fiind si singurul din pachet care transmite turneul de la Wimbledon in format Ultra HD pentru romanii din toata tara acum.

DIGI Romania transmite si meciurile de la Wimbledon in format 4K

DIGI Romania decis ofere oricaror romani tara Gratuitate luna extraoptiunea 4K abonare wimbledon
FOTO: DIGI Romania.

Extraoptiunea 4K are un cost lunar de doar 5 LEI pentru oricare dintre romanii care aleg sa o activeze, fie ca sunt deja clienti ai DIGI Romania, sau ca acum devin pentru prima oara. Desigur ca trebuie sa aveti si un abonament de televiziune activat pentru a putea activa in subsidiar aceasta extraoptiune si a beneficia de luna de gratuitate, deci e bine sa fiti constienti inclusiv de acest lucru daca vreti sa profitati de campania care este acum in desfasurare.

Pe website-ul celor de la DIGI Romania este deasemenea mentionat faptul ca trebuie sa aveti un televizor capabil sa redea continut 4K pentru a putea urmari oricare dintre evenimentele care sunt transmise. Daca nu aveti un asemenea tip de televizor, atunci e bine sa va reorientati si sa nu activati extraoptiunea pentru ca nu veti putea beneficia de calitatea ridicata a transmisiunilor care sunt disponibile, si veti vedea totul doar in format normal.

DIGI Romania are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, puteti sa intrati acolo si sa aflati toate detaliile despre care ar trebui sa stiti acum.