WhatsApp ne asculta si face schimbarea mult dorita, vom putea ascunde si statusul online

WhatsApp asculta schimbarea dorita vom ascunde statusul online

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi la nivel global, face una dintre cele mai asteptate schimbari de catre toti utilizatorii sai. De ani de zile i se cere sa implementeze posibilitatea de a ascunde statusul online in cadrul WhatsApp, desi diverse aplicatii terte pentru Android fac asta, iata ca acum se si intampla acest lucru, schimbarea fiind dezvoltata in secret de catre compania americana.

WhatsApp, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, lucreaza la o modificare foarte importanta pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar in baza ei putem selecta cine poate vedea daca suntem online, sau nu. Stiti ca atunci cand discutati cu cineva, in interfata conversatiei este afisat in partea superioara a ecranului aplicatiei WhatsApp statusul nostru in retea, adaca daca suntem conectati si citim respectivele mesaje, sau daca scriem ceva acolo.

Statusul online din WhatsApp va putea fi ascuns de oricine

WhatsApp asculta schimbarea dorita vom ascunde statusul online iphone, android
FOTO: WABETAINFO.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, WhatsApp va implementa in meniul setarilor de confidentialitate o serie de modificari in baza carora vom putea alege cine anume poate vedea aceste informatii. Acum putem alege doar cine vede cand am accesat ultima oara platforma, dar multumita acestor noi setari, vom putea ascunde si daca suntem online, la un anumit moment dat, sau nu, ceea ce vine ca o veste grozava pentru toata lumea care foloseste aplicatia pe iPhone si Android.

In ultimul an de zile WhatsApp a implementat multe schimbari menite sa faca aplicatia mai sigura si sa le ofere un nivel de confidentialitate mai ridicat oamenilor, acum cateva saptamani fiind integrate alte optiuni similare. La fel ca in cazul acelora, putem alege daca anumite contacte, sau niciun contact, ori nimeni altcineva din afara agendei de contacte, va putea vedea cand suntem online, sau nu, ceea ce este o masura extrem de buna implementata de catre companie.

WhatsApp mai are pregatite si alte schimbari similare pentru noi, deci trebuie doar sa asteptam ca ele sa fie suficient pregatite pentru a fi lansate in mod public si a fi disponibile in mod oficial pentru noi in iPhone si Android.