Informarea Orange pentru milioane de clienti, bonusuri saptamanale oferite gratuit

Informarea Orange milioane clienti bonusuri saptamanale gratuit

Orange a publicat o informare pentru milioane de clienti din toata Romania prin care ii anunta ca saptamanal le ofera gratuit bonusuri surpriza care pot fi activate de catre ei cu o valabilitate de 7 zile, ele fiind modificate constant. Orange spune ca aceasta promotie speciala se aplica exclusiv pentru clientii care folosesc cartele prepay ale grupului de telecomunicatii, detaliile campaniei fiind in aceasta pagina, iar tot acolo ni se spune si cum e gandit totul.

Orange le spune intai clientilor ca le ofera gratuit un bonus de 100 GB de trafic de internet atunci cand isi incarca cartela prepay cu minim 5 euro credit, deci separat de beneficiile unei extraoptiuni primim si acest trafic. Separat de bonusul de trafic, Orange spune ca in conturile din MyOrange avem posibilitatea de a activa si alte bonusuri surpriza care sunt afisate in momentul in care accesam o sectiune dedicata din acea interfata, totul in doar cateva secunde.

Bonusuri saptamanale gratuite de la Orange pentru clientii prepay

Pentru a activa bonusurile trebuie sa mergem in sectiunea pentru reincarcare prepay din cadrul MyOrange, si sa selectam numarul de telefon pe care dorim sa activam bonusul respectiv. V-am spus deja ca bonusurile se schimba saptamanal, iar pentru a putea activa un bonus e nevoie sa aveti o extraoptiune de minim 5 euro activa pentru contul vostru, deci e bine sa aveti in vedere acest lucru pentru ca in caz contrar nu veti putea beneficia de promotie.

Totul este gandit intr-un asemenea mod incat oricare dintre clientii din Romania sa se poata bucura de aceste oferte speciale in momentul de fata, asa ca nu trebuie decat sa urmati pasii de pe website-ul operatorului. Singurele limitari care sunt impuse de catre Orange par sa aiba legatura cu creditul de minim 5 euro si extraoptiunea care trebuie sa fie activata, in rest oricine are o cartela prepay poate sa participe la aceasta campanie speciala chiar acum.

Orange mai are si alte promotii speciale pentru clientii din toata tara in momentul de fata, asa ca e bine sa le descoperiti pe toate pentru a sti cum anume sa profitati de tot ceea ce ni se ofera gratuit.