Kaufland: Informarea de Urgenta pentru clienti, produsul Periculos Retras din magazine

Kaufland Informarea Urgenta clienti produsul Periculos Retras magazine

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, a publicat o informare urgenta pentru clientii din toata Romania, una care ar trebui sa fie cunoscuta chiar acum de catre toti, iar asta pentru ca retrage un produs de la vanzare. Vorbim despre un produs pe care Kaufland l-a vandut pentru o buna perioada de timp in magazinele sale din toata tara inainte sa descopere ca exista o problema serioasa cu el, si ca trebuie retras de la vanzare.

Kaufland a decis sa retraga din magazine un produs numit My Project INSECTOCUTOR DISTRUGERE INSECTE, care are codul GTIN: 4063367290183, iar daca l-ati cumparat, e important sa incetati sa il mai folositi, si sa il returnati imediat la un magazin al companiei. Conform celor de la Kaufland, se pare ca un defect de fabricatie a fost descoperit in cazul acestui produs, iar din aceasta cauza exista un risc de electrocutare pentru clientii care il folosesc pentru a omora insecte.

Kaufland a retras de urgenta un produs care poate electrocuta clientii

Kaufland Informarea Urgenta clienti produsul Periculos Retras magazine electrocutare

Recomandarea principala facuta de catre Kaufland in cazul acestui produs este de deconectare a sa de la reteaua electrica pentru a se elimina riscul de electrocutare in randul clientilor, si de returnare imediata a produsului in orice magazin din tara. Nu este necesara prezentarea vreunui bon de achizitie pentru acest produs cand il returnati, el fiind primit automat inapoi de catre magazin deoarece are un defect de fabricatie, si va vor fi returnati banii platiti pentru el.

Kaufland nu e la prima atentionare de returnare pentru un produs pe care il vinde, dar este foarte important ca le publica si ii avertizeaza pe clienti cu privire la problemele pe care produsele pe care le vinde pot avea, si raul pe care il pot genera. Exista si numarul de telefon 0800 080 888 pe care oricare dintre clienti il pot apela pentru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta notificare de rechemare a produsului care a fost vandut, deci puteti sa-l apelati pentru a afla detalii.

Daca ati cumparat acest produs de la alte magazine, nu de la Kaufland, ar fi bine sa va ganditi sa nu il mai utilizati, pentru ca exista riscul ca si unitatea pe care o folositi voi sa aiba defectul de fabricatie descoperit, si e posibil sa fiti raniti in timpul utilizarii sale.