BANCA Transilvania: Clientii Informati Oficial, ce se da Gratuit daca fac Plati Astazi

BANCA Transilvania Clientii Informati Oficial da Gratuit Plati Astazi

BANCA Transilvania a publicat astazi o informare oficiala care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stim daca facem plati in urmatoarele ore, iar asta pentru ca putem primi ceva gratuit. Vorbim despre inca o campanie BT Pay Day pe care BANCA Transilvania o organizeaza pentru clientii din toata Romania, iar in cadrul ei ofera 5 invitatii duble la Electric Castle pentru clientii care aleg sa profite de aceasta promotie speciala.

BANCA Transilvania organizeaza promotiile BT Pay Day de ceva vreme, dar nu la intervale regulate de timp, insa chiar si asa, le ofera clientilor romani posibilitatea de a se bucura de premii interesante de fiecare data. Invitatiile duble pe care le ofera la Electric Castle cu ocazia acestei campanii a BT Pay Day reprezinta una dintre vestile grozave pe care BANCA Transilvania le are pentru clientii romani, si trebuie sa faceti doar o plata cu telefonul pentru a fi inscrisi in concurs.

BANCA Transilvania da gratuit 5 invitatii duble la Electric Castle de BT Pay Day

BT Pay este aplicatia pe care BANCA Transilvania o are pentru clientii din toata Romania, iar prin intermediul sau oricare dintre clienti poate avea sansa de a castiga invidatiile duble gratuite la Electric Castle oferite acum. Este necesar sa faceti o plata cu telefonul Android prin BT Pay pentru a fi inscrisi in campania celor de la BANCA Transilvania, iar asta pentru ca in cazul iPhone nu se poate efectua o plata cu telefonul prin intermediul acestui sistem al bancii.

Electric Castle este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica din toata Romania, unu la care foarte multi romani si-ar dori sa primeasca gratuit o invitatie dubla, iar BANCA Transilvania poate bucura 5 clienti. Nu conteaza ce fel de carduri aveti, sau de cat timp sunteti clienti ai BANCA Transilvania, important este doar sa faceti plata cu telefonul folosind aplicatia BT Pay, iar asa veti fi in mod automat inscrisi in promotia care este derulata chiar acum.

BANCA Transilvania deruleaza aceasta campanie exclusiv astazi, asa ca daca nu aveti cum sa participati in urmatoarele ore la promotie, e foarte posibil sa nu mai aveti sansa de a face acest lucru in viitor.